Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel lehet megváltoztatni?
Figyelt kérdés
A fejformát, hogy a szexuális kisugárzás és a nemi jelleg megváltozzon, ha valakinek lányos a vagy fiús a feje? (pl nagyagykéreg metszés(fiúknál), implantátum használat (lányoknál).2011. ápr. 26. 17:27
3/12 A kérdező kommentje:
kihagytam kérdésből: szexuális kisugárzás és a nemi jelleg megváltozzon.
2011. ápr. 26. 17:28
4/12 anonim válasza:
nem hagytad ki, de így se világos :D
6/12 A kérdező kommentje:
Nő koponyája vastagabb mint a férfié, de ha ez fordítva van akkor milyen módszerrel orvosolni a két nemnél.
2011. ápr. 26. 17:33
7/12 anonim válasza:
Tehát mintha kb plasztikáztatni akarnád a fejedet, hogy más formájú legyen?
Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam asszem...
8/12 A kérdező kommentje:
17:36 miért hülyeség? már van p*cs vastagítás is -.-
2011. ápr. 26. 17:47
9/12 anonim válasza:
Most én vagyok értetlen, hogy nem vágom miért akarnád vastagítani a koponyát, vagy te vagy h.ülye kedves kérdező?!
10/12 anonim válasza:
Most nem tudom eldönteni, hogy nő létedre túl nagy a fejed, vagy férfi létedre túl kicsi. Mi a szarnak vágatná valaki szét a pofáját?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!