Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasim volt a béna vagy velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim volt a béna vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
Volt barátommal nagyon ritkán volt orgazmusom és ha volt akkor is csak ha felül voltam és én csináltam más pózban egyszerűen nem tudtam elmenni és mikor ujjazott vagy orálisan csináta akkor se mentem el sose és csak csikló orgazmusom volt. velem van a baj? mással eddig még nem voltam együtt
2011. ápr. 26. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátod volt béna.Én is béna vagyok,orálisan akárhányszor ki tudom elégíteni a barátnőmet,a kukimmal még nem sikerült..,pedig nagyobb a kukim az átlagnál.Nem adtam még fel,keresgélek.22/F
2011. ápr. 26. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem mindig csak csiklóorgazmusom van. mármint ha bennem van, úgy nem tudok elmenni
2011. ápr. 26. 17:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem úgy van csikló orgazmusom h bennem van de én felül vagyok és így ahogy mozgok rajta ingerlem magamnak
2011. ápr. 26. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon sok nőnek meg kell tanulni. Ez egy fajta játék. Nagyon izgalmas és hálás is.
2011. ápr. 26. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt nagyon össze vannak keveredve az emberek.

Egyikőtökkel sincs baj! Tudni illik, hogy a Nők hüvelyi és csikló orgazmussal tudnak eljutni. A nők nagy része csiklóval, nagyon kevés hüvellyel, és ennél is kevesebb mind a kettővel. Te csak a csikló orgazmusra vagy képes, ez teljesen természetes dolog!

2011. ápr. 26. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Te vagy eltévedve,ha nincs szervi elváltozás,akkor nincs akadálya a hüvelyinek sem.
2011. ápr. 26. 18:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy hüvelyileg nem tud elélveztetni, egy dolog. Igen nehéz feladat és sok "gyakorlást" igényel, a legtöbb esetben pedig sajnos a nő nem is képes rá.

Az, hogy kézzel és szájjal sem tud kielégíteni a pasid, az meg épp az ellenkezője. Egyértelműen az ő hibája, Benga Béla.

2011. ápr. 27. 12:28
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor nem az én hibám és nincsen velem baj ezek szerint :D ő sokszor mondta nekem h fap*na vagyok mert h előző csaja kielégült...
2011. ápr. 27. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg az előző csaja csak megjátszotta magát, mert már aludni akart...
2011. ápr. 28. 07:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!