Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás - korai magömlés?
Figyelt kérdés
Hali, 21/F vagyok, szűz, már 7-8 éve nagyátlag napi 3-4 szer maszturbálok, elég rövid idő alatt... az a kérdésem hogy mikor arra kerül sor, lesz- e bajom a korai magömléssel, vagy el lehet-e kerülni azzal, hogy egyre kevesebbszer masztubálok?2011. ápr. 26. 16:40
1/4 anonim válasza:
A többszari magömlés után bírod tovább a szexet, de neked elég nagy szexuális étvágyad lehet ha minden nap csinálod... szerintem nem lesz baj belőle legalább sokszor élvezheted:)
2/4 anonim válasza:
Csináld lassabban! Az én barátom is naponta 3-4-szer, gyorsan elégítette ki magát, aztán meg több mint egy évig jártunk pszichológushoz, meg kipróbáltunk minden sz.rt, mire elértük hogy már bír kb. 5 percet. Ne tudd meg miken mentünk keresztül, és hogy mennyire próbára tette a kapcsolatunkat. Ne akard ezt magadnak, pláne mert nem is sok olyan lány van aki kitartana melletted.
3/4 anonim válasza:
Nagy gáz lehet belőle később. Figyelj, csináld azt, hogy ha úgy érzed, hogy mindjárt elmész, akkor ÁLLJ MEG! Várj legalább FÉL percet (de 1-et kéne) és kezd előlről, de megint csak ne menj el.
Ehhez nagyon sok akaraterőre van szükség és bizony lehet, hogy nem mindig fog sikerülni, de ha csinálod rendesen és nem mész el a végén (egy idő után azért hagyd abba :D de ne menj el csak kelj fel húzd fel a gatyád és csinálj valami mást), akkor sokkal tovább fogod bírni. Az eredmény látható lesz.
4/4 anonim válasza:
Üdv! Én nem sülök fel egyböl szerencsére de szeretném kiterjeszteni a dolgot, hogy tudjam nyújtani az orgazmust ameddig lehet. Az imént említett technika a Dr. James Semans féle Start Stop technika ha jól tudom. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt lehet használni az általam kívánt cél elérése érdekében vagy csak túl korai magömlésnél segít? Ha a végén nem megyek el a maszturbációnak akkor nem esélyes, hogy csak "izgatom" magam, a végén semmi és amikor a szexre kerül a sor csak felgyülemlik bennem az izgalom és hamarabb elmegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!