Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap megmondtam a barátomnak, hogy nem sz. Pom le, szerintetek gáz?
Nem sértődtem volna meg jó hát végül is természetes h ez kialakul egy nap után ha nem tisztálkodik vki, de attól még nem várom el h le is szopja vki :D Sztem simán megkérheted h mossa meg, kb. 1 perc...
17/F
Nem láttam rajta hogy zavarta volna, bár eléggé tudja titkolni ha valami bántja. Csak annyiszor olvasom itt az oldalon, hogy ha szereted a párod megteszed ezt meg azt... Én alapból olyan vagyok, hogy ha nem 1-2 órával fürdés után vagyok, nem engedem, akármilyen állapotban vagyok ott lenn, egyszerűen már a gondolat is rossz számomra. Őt meg ez se zavarja, mindig győzköd hogy engedjem... Szóval ezért gondolkodtam el rajta csak, hogy ha őt nem zavarja, lehet hogy viszonzásként is szeretné.
Egyébként fiúk, nektek égő lenne ha épp ilyen higiéniátlanul látna titeket a barátnőtök? Engem már az kellemetlenül érintene, ha így látná a puncim. Mellesleg szexnél sem túl jó, ha nem tiszta a farka, párszor már mondtam neki hogy mosakodjon többet, mert a szexben fontos a tisztaság.
Amúgy nem friss pár vagyunk, de szerintem nincs az az idő, amikor láthat szőrösen, mosdatlan puncival vagy egyéb igénytelen állapotban.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!