Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap megmondtam a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap megmondtam a barátomnak, hogy nem sz. Pom le, szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Épp el akartam kezdeni, mikor hátrahúztam a bőrt, és láttam hogy tiszta fehér trugyi... Olyan 1 napja nem fürdött feeling... Mondtam neki hogy ha nem mossa meg, csak kézzel vagyok hajlandó kielégíteni. Fiúk, megsértődtetek volna? Lányok, ti mit tesztek ilyen helyzetekben?
2011. ápr. 26. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy nem tettem volna meg én sem. Koszosan, büdösen? Nehogymár. A higiénia a legalapabb minimum, amit elvárhat az ember a párjától!
2011. ápr. 26. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem sértődtem volna meg jó hát végül is természetes h ez kialakul egy nap után ha nem tisztálkodik vki, de attól még nem várom el h le is szopja vki :D Sztem simán megkérheted h mossa meg, kb. 1 perc...

17/F

2011. ápr. 26. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha bunkón mondtad és olyan hangsúllyal hogy ő ettől kellemetlenül érezze magát, akkor lehet. Bár én meg nem sértődnék hiszen érthető hogy senki nem akar a szájába undorító dolgokat venni. Szerintem beszéljétek meg. A barátod meg boldog lehet hogy olyan nője van aki egyáltalán hajlandó a szájába venni a farkát, a legkevesebb, hogy megmossa.
2011. ápr. 26. 16:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Én alapból, ha nem rögtön fürdés után vagyunk szoktam neki mondani, hogy mossa meg, öblítse le, és aztán elkezdem. Mielőtt ilyenbe botlanék mint te. Ő nem haragszik érte, rohan és gyors megmossa :)
2011. ápr. 26. 16:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Bakker. Még meg se fognám. Nem hogy a számmal. Örüljön, hogy nem hajítottad ki. Az ápoltság nálam alap.
2011. ápr. 26. 16:29
 6/10 anonim ***** válasza:
igazad volt. ö meg szégyellhetné magát, hogy úgy állt eléd. minimum tiszteljen máe meg annyival-meg eleve-hogy megfurdik
2011. ápr. 26. 16:32
 7/10 szo válasza:
ha igazán szereted nem foglalkozol vele
2011. ápr. 26. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez atom undorító, én sose adnám a barátnőm szájába a farkam túrósan... Ez alap higiénia...
2011. ápr. 26. 16:43
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem láttam rajta hogy zavarta volna, bár eléggé tudja titkolni ha valami bántja. Csak annyiszor olvasom itt az oldalon, hogy ha szereted a párod megteszed ezt meg azt... Én alapból olyan vagyok, hogy ha nem 1-2 órával fürdés után vagyok, nem engedem, akármilyen állapotban vagyok ott lenn, egyszerűen már a gondolat is rossz számomra. Őt meg ez se zavarja, mindig győzköd hogy engedjem... Szóval ezért gondolkodtam el rajta csak, hogy ha őt nem zavarja, lehet hogy viszonzásként is szeretné.

Egyébként fiúk, nektek égő lenne ha épp ilyen higiéniátlanul látna titeket a barátnőtök? Engem már az kellemetlenül érintene, ha így látná a puncim. Mellesleg szexnél sem túl jó, ha nem tiszta a farka, párszor már mondtam neki hogy mosakodjon többet, mert a szexben fontos a tisztaság.

Amúgy nem friss pár vagyunk, de szerintem nincs az az idő, amikor láthat szőrösen, mosdatlan puncival vagy egyéb igénytelen állapotban.

2011. ápr. 26. 16:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs,de szerintem alap a szex előtti és utáni zuhanyzás. Ez a magamtól-és páromtól elvárható legalapabb higiéniai lépés... (29f)
2011. ápr. 26. 16:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!