Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgulok fel az ondó látványától? (lent)
Figyelt kérdés
Fiú vagyok teljesen a csajokat szeretem de ha meglátok egy f*szt ami gec*is vagy akkor élvezett el hmm nemis tudom nagyon felizgulok tudnátok ilyen képet mutatni?vagy a sajátotokét?2011. ápr. 26. 16:07
1/7 anonim válasza:
Ide nem lehet ilyen képet kitenni mert úgyis törlik :( Pedig am nekem van ilyen képem XD
Am nemtom h miért izgulsz fel tőle lehet nem vagy full heteró hanem csak 95%-ban és akkor mi van? :D semmi...
17/F
2/7 anonim válasza:
-.- Van némi b.uzis beütésed. :///
3/7 kovpet válasza:
Azért izgulsz fel, mert izgató a látvány. Ettől nem feltétlen vagy meleg. Bár tényleg lehet némi beütésed... :)
Képet nem nem mutatok, az ilyesmit személyesen szoktam intézni :)
4/7 nemtudom1998 válasza:
Fura dolog !! :D Dehát nem tehecc róla :) ismerek énis ien gyereket de az viszont beis valja hogy b.zi
5/7 anonim válasza:
1. válaszoló nekem e-mailban elküldenéd a képed?:)amúgy én is így vagyok ezzel bár lehet egy kicsit de tényleg nagyon kicsit jobban van bennem ez a beütés..16/F
7/7 anonim válasza:
17:15 én elküldeném de privihez nem tok képet csatolni szal dobj egyet és elküldöm válaszban :D De am csak a farkam van rajta meg a cucc XD
17/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!