Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki mennyit kérne orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyit kérne orális szexért, közösülésért és anális szexért, avagy komplett?

Figyelt kérdés
Kevés a fizetésem, és szeretném kipótolni. Másklnt nem tudom megoldani, mint áruba bocsátom a testem. Még sohasem csináltam ilyet pénzért csak szerelemből. Nem tudom a tarifákat.
2011. ápr. 26. 15:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
írj nekem és megoldjuk!!!
2011. ápr. 26. 19:35
 12/24 A kérdező kommentje:
Üzenem annak, aki azt azt mondta hogy 40 éves nő az már boszorkány, hogy kapja be a bal bokámat ha egyáltalán megengedném neki. Valyon annyira dögös vagyhogy ilyet mersz írni,hogy ennyire lenézz másikat. Te is lehetsz még 40 éves, ha egyáltalán megéled. Kiváncsi vagyok hogy akkor hogy fogsz kinézni. Küldj magadról fényképet privát,ha annyira dögös vagy. Gondolom nem fogod megtenni, mert a pofád sokkal nagyobb mint a kinézeted!
2011. ápr. 27. 08:22
 13/24 A kérdező kommentje:
hányni tudnék az olyan emberektől akik lenézik az idősebb korosztályt. Azért mert idősebb valaki nem azt jelenti hogy szar a szexben és csúnya. lehet hogy egy idősxebb kenterbe ver egy fiatalabbat.Úgy ezáltal anyádat is lenézed, amiket írsz, mert őt is ronda boszorkánynak tartod, holott egy gyereknek mindig az anyja a példaképe.
2011. ápr. 27. 08:26
 14/24 anonim ***** válasza:

A webcam dolog érdekelne engem is, csak itthonról nem tudnám csinálni, 3an vagyunk 1 szobában.

Annyira nem szeretnék ismerőssel találkozni, Mo-ról viszont külföldi proxyval lehet látni akkor is, ha letiltottam a magyarokat. Csak hát kell a pénz, normális munkát meg nem kapok..

Egyébként a tarifa sokban függ a kinézettől, ha nagyon jól nézel ki, akkor félóra alatt 20-30-at is megkereshetsz, sőt, akár többet is.

2011. ápr. 27. 08:41
 15/24 anonim ***** válasza:

Hé nagymama!

Nem megsértődni kell, hanem elfogadni, hogy a sexipar a fiatal lányokra épül, nem a MILFekre.

Még ha az öregebb korosztály is meg krvázni az is a 20 éves feszes bőrű husit fogja választani, nem a 40-eset, még akkor sem ha a KORÁHOZ KÉPEST jól néz ki. Mert egy 40 éves csinos nő nem tud úgy kinézni, mint egy 20 éves csinos nő...

2011. ápr. 27. 08:51
 16/24 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Még nem vagyok nagymama!

Hisen a gyermekem is még csak 8 éves!

A Te anyád hány éves?

2011. ápr. 27. 09:18
 17/24 bp1985 ***** válasza:
Rengeteg 30-40 éves nő is van az iparba. Elárulom, sok olyan 40 éves nőt láttam, akihez előbb elmennék, ha erre kéne folyamodnom, mint néhány 20 éves csajhoz. Pedig 25 vagyok, nem 60.
2011. ápr. 27. 10:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, vannak emberek, akik direkt a milfekre buknak és még többet is hajlandóak fizetni egy középkorú hölgynek, mint egy bármilyen 18 évesnek.

Továbbá inkább egy jól ápolt, szimpatikus 40-es milf mint egy kisebbségi nemibeteg napon/szoliban megfonnyadt 20 éves qrva a bekötőútról.

2011. ápr. 27. 10:39
 19/24 anonim ***** válasza:

09:18

Nyugdíjas orvos - és nem középkorú prosti, úgyhogy bölcsebb lenne nem belekeverni ...

2011. ápr. 27. 13:05
 20/24 A kérdező kommentje:
Azt a válaszolót szeretném tájékoztatni, akinek az "anyja orvos" hogy lehet hogy még nem vagyok középkorú prosti, csak azt szeretnék lenni, mert igaz hogy diplomával rendelkezem Én is, csak csak sajnos kevés az a diplomás akit igazán megfizetnek, így kell a fizetés kiegészítés. Büszke és boldog lehetsz magadra, hogy neked van mit a tejbe aprítani a nyugdíjas orvos mami mellett, és nem kell ilyen módszerhez folyamodnod. Üdvözlettel: leendő középkorú prosti!
2011. ápr. 28. 10:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!