Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy döntenétek? Indoklást is kérek!
Én a te helyedben elmennék prostinak, jól keresel, kényelmes életed van és csak dugni kell, amit úgyis szeretsz.
Viszont én ilyet magammal sosem tennék, nem feküdnék le minden barátommal, barátnőmmel, azt hittem ilyen csak a filmekben létezik, de már látom, hogy sajnos elég gyakori. Nekem van önbecsülésem, van felelősségtudatom, és valamilyen szinten a jövőre nézve is szebb terveim vannak, még ha nehezebb munkával keresem is meg a betevő falatomat, mint te.
Szóval nyugodtan menj k*rválkodni, ha jólesik.
Ha k*rva akarsz lenni, akkor legyél!
Csak nem értem, miért írod ki ide!
Vagy már ügyfeleket keresel itt???
nem kamu? akkor tényleg magadba nézhetnél viszont neked ebbe mi a jó? bár igaza van itt az előttem szólóknak... még ha nyomorognom kéne akkor se k-rválkodnák akk ink kint lakok az erdőbe sátorba de nem adom az önbecsülésemet... és am hány éves vagy h neked már ilyen jól megy?
és semmi megaláztatást nem érzel meg semmit h megerőszakoltak meg h futatni akarnak? am nem oylan könnyű vkit megerőszakolni... kivéve ha többen vannak akk azt mondom h igen szegényt megerőszakoltál... de ha 1ember.. akk meg tököm rúgom és elfutok nem h elmeek vele azt akk jó van gyere
és le is pontozhatsz mindenkit mert nem volt hasznos a válasz szerinted... ha nem hasznos az hogy ne k...rválkodj akk nem tom mit akarsz.
de h a kérdésre válaszolva:
nem, nem fogadnám el mert nem akarok .urva lenni esetlegesen ilyen fiatalon is... meg nem csak a s..iciket de a k.vákat is büntetik elég keméynen...
Megerőszakolt,és olyan jó volt,hogy könyörögtél a folytatásért?
Hol itt az erőszak?Nem fizetett,vagy mi?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!