Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti, hogy döntenétek? Indoklást...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy döntenétek? Indoklást is kérek!

Figyelt kérdés
A volt párommal nyitott kapcsolatba éltünk és ő is néha lefeküdt a barátnőimmel és én is néha az ő barátaival.. és késöbb kiderült h néha idegenekröl azt mondta h régi barátja és azoktól pénz kért és már szakitottunk de azóta is mikor meglátnak odajönnek és fogdosnak és multkor egy szórakozó helyen az egyik megeröszakolt és utána felajánlotta h hivatásos prosti lehetek..de olyan jó volt vele h könyörögtem neki h sexeljünk még és azt mondta ha továbbra is akarok vele akkor muszály elvállalnom..
2011. ápr. 26. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Hát, ha k..a akarsz lenni, akkor nyugodtan. Amugy meg elég kamu szaga van a dolognak....
2011. ápr. 26. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Én a te helyedben elmennék prostinak, jól keresel, kényelmes életed van és csak dugni kell, amit úgyis szeretsz.

Viszont én ilyet magammal sosem tennék, nem feküdnék le minden barátommal, barátnőmmel, azt hittem ilyen csak a filmekben létezik, de már látom, hogy sajnos elég gyakori. Nekem van önbecsülésem, van felelősségtudatom, és valamilyen szinten a jövőre nézve is szebb terveim vannak, még ha nehezebb munkával keresem is meg a betevő falatomat, mint te.

Szóval nyugodtan menj k*rválkodni, ha jólesik.

2011. ápr. 26. 15:10
 3/10 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem kamu! és nem volt tul hasznos a válaszod sem!
2011. ápr. 26. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
hát ha engem megerőszakolnának egy szórakozó helyen... kicsit se lenne feltünő... szerintem is nagy kamu az egész ha meg nem akk jó nagyk.va vagy meg a barátnőid is... helyesírási gyakorlatok se ártanak mert a muszályt azt még mindig j -vel kéne írni...
2011. ápr. 26. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha k*rva akarsz lenni, akkor legyél!

Csak nem értem, miért írod ki ide!

Vagy már ügyfeleket keresel itt???

2011. ápr. 26. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján tökéletes vagy k.urvának. De csak annak.
2011. ápr. 26. 15:13
 7/10 anonim ***** válasza:

nem kamu? akkor tényleg magadba nézhetnél viszont neked ebbe mi a jó? bár igaza van itt az előttem szólóknak... még ha nyomorognom kéne akkor se k-rválkodnák akk ink kint lakok az erdőbe sátorba de nem adom az önbecsülésemet... és am hány éves vagy h neked már ilyen jól megy?

és semmi megaláztatást nem érzel meg semmit h megerőszakoltak meg h futatni akarnak? am nem oylan könnyű vkit megerőszakolni... kivéve ha többen vannak akk azt mondom h igen szegényt megerőszakoltál... de ha 1ember.. akk meg tököm rúgom és elfutok nem h elmeek vele azt akk jó van gyere

2011. ápr. 26. 15:16
 8/10 A kérdező kommentje:
28 éves
2011. ápr. 26. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:

és le is pontozhatsz mindenkit mert nem volt hasznos a válasz szerinted... ha nem hasznos az hogy ne k...rválkodj akk nem tom mit akarsz.

de h a kérdésre válaszolva:

nem, nem fogadnám el mert nem akarok .urva lenni esetlegesen ilyen fiatalon is... meg nem csak a s..iciket de a k.vákat is büntetik elég keméynen...

2011. ápr. 26. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Megerőszakolt,és olyan jó volt,hogy könyörögtél a folytatásért?

Hol itt az erőszak?Nem fizetett,vagy mi?

2011. ápr. 26. 15:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!