Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már meleg helyzetbe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már meleg helyzetbe?

Figyelt kérdés

olyanra gondolok hogy mondjuk strandon zuhanyzóban láttatok két srácot vagy csajt vagy esetleg valaki nyomult rátok vagy ti vagy nemtom...írjátok már le a story-kat!!!

16/f

2011. ápr. 26. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ja, barátnőmmel sétáltunk, de tényleg csak spanságból megfogtuk egymást kezét és mutogattak, meg ilyenek, nyilván valóan azt hitték...

Másik: buszon két csövi, két idősebb nő, fogatlanok szakadtak, megálltak, azt elkezdték falni egymást. VlÁÁÁÁHH

2011. ápr. 26. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
A buszon tömegnyomorban beült elém egy részeg fickó!Először csak nyomta a szöveget majd elkezdte taperolni a combom de erősen fogta meg megkérdezte h nem vagyok-e eladó elötte mondtam h nem(nem tudom mit akart ezzel kifejezni)Azután kezdett taperolni én meg felálltam és arrébbmentem.
2011. ápr. 26. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyáron a HÉV-en szép nyugiba ültem a helyemen mikor éreztem, hogy valami meleg a vállamnak nyomódik. Először még nem figyeltem rá azt hittem a nagy tömeg miatt ért hozzám valaki. Aztán a sokadik hozzámérésnél éreztem, hogy egy álló f.sz az amit hozzám nyomkodnak. Felálltam a helyemről végigmértem jó feltűnően a férfit és azt mondtam jó hangosan látom nem bír magával. Elmentem onnan és az utazás hátralévő részében végig álltam.
2011. ápr. 26. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Buliba voltunk a párommal és a barátokkal,egész jó este volt,sokat táncoltunk jól éreztük magunkat.Párommal megbeszéltük,hogy megy a haverjaival inni valamit meg dumálni én meg megyek a csajokkal táncolni majd félúton találkozunk :-) Jó is volt így,de miközben a csajokkal táncoltunk észrevettem,hogy egy pasi már jói deje nézz engem,nem is foglalkoztam vele különösebben,megláttam egyszer csak,hogy van barátnője,gondoltam de jó nem kell problémázni ha rám száll.Telt az idő már a csaj is figyelt,gondoltam biztos észrevette,hogy a pasija engem néz,na gondoltam még a végén meg leszek tépve a semmiért,és egyszer csak odajött hozzám a csaj(nekem már minden bajom volt,hisz én nem csináltam semmit)és kin yögte,hogy nagyon tetszem a pasijának és neki is és szeretnének bedobni a közösbe egy szexre menjek velük ha gondolom,én azt hittem hülyét kapok:-) Nade aztán elküldtem melegebb éghajlatra,és útólag derült ki,hogy a csaj a párom haverjának az unokatesója,tiszta ciki volt:-)

22/N

2011. ápr. 26. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
ja és hidegbe is!
2011. ápr. 26. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!