Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Még maszturbálás közben sincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még maszturbálás közben sincs orgazmusom. Miért?

Figyelt kérdés
Felizgulok és elkezdek masztizni, de sose juok el orgazmusig. Azt sem tudom milyen. Mostmár el is ment a kedvem az egész szex, meg maszturbálás dologtól.Ha egyedül nem megy, gondolom pasival sem fog...Mi lehet velem a baj? 17L
2011. ápr. 26. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd kényeztetlek szájjal, az egész más érzés..egy próbát megér nem?:)

18f

2011. ápr. 26. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:
A legutóbbi exem saját bevallása szerint semmit sem érzett, ha magával foglalkozott. Ha én kényeztettem... nos AZT nem lehet megjátszani...
2011. ápr. 26. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá, akkor azért nem jó a szex. Ne divatból masztizz, hanem mert tényleg érdekel, meg akarod.
2011. ápr. 26. 12:28
 4/7 anonim válasza:

1) Teljesen más egy pasival, az hülyeség hogy ami egyedül nem megy az pasival se fog... Persze partnere válogatja... A szex úgy igazán jó ha nem a saját élvezetedért csinálod hanem a partneredéért...

2) Talán azért nem sikerül mert lehet túlságosan gátlásos vagy, bűnként fogod fel, nem tudod magad átadni az érzésnek... Csak nyugodtan... Lazíts...

2011. ápr. 26. 12:37
 5/7 anonim válasza:
Nem kell megijedni, nekem se ment egyedül, még most se megy, de a barátommal egész más, ott nincs gond az orgazmussal. :)
2011. ápr. 26. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Rosszul indulsz neki a dolognak. Majd jon az az orgazmus ha kell. Nyugi. Ha magadnak nem jon, majd jon a pároddal.
2011. ápr. 26. 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:
először nekem se sikerült,pedig akkor már éltem a barátommal sexuális életet.a titka tényleg az hogy lazulj el és az élvezetnek add át magad.próbáld csak a csiklóddal ha minden képp kiakarod próbálni
2011. ápr. 28. 21:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!