Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs orgazmusom?
- túlságosan görcsösen akarod
- csak a pronóra élvezel
- gyenge a pasid
- leki problémád van
- álszent kis szűz*va vagy
Mutasd meg a párodnak, hogy hogy csinálja, hogy neked legyen jó, mond el hogy esik jól neked, mikor gyorsítson lassítson.
Szerintem megszoktad, vagyis sokat csináltad magadnak, és már csak úgy tudsz a legjobban elmenni, ha a párod is úgy csinálja ahogy te magadnak.+betehettek valami lassú számot, romantikus filmet...
De nagyon fontos hogy ne görcsölj, ENGEDD EL MAGAD,lazíts. :)
lehet, hogy a pasid nem jártas ebben, de azért írtam, mutasd meg neki hogy kell:)) 'tanítsd' meg rá:)).
Előző voltam.
én is remélem sikerülni fog, és örülök hogy segíthettem, egy próbát megér. Majd aztán írd meg hogy jobb-e vagy nem:)
(65%os vagyok újra)
Ugyanez a problémám nekem is..
Olyan rossz, mert ő is azt érzi, hogy kudarcot vallott, meg én is, és így még jobban rágörcsölök.. pedig ugye pont ezt nem kéne... :S
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!