Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek tetszik ha a közterületen nyulnak hozzátok?
Figyelt kérdés
pl kilátoban vagy egy kicsit nyugis helyen :P2011. ápr. 26. 00:20
1/5 anonim válasza:
nappal kicsit veszélyes, mert megbüntet a rendőr, ha rajta kap, este simán mehet az akció
2/5 anonim válasza:
tecceni tetszik kérdés h másoknak is tetszik-e
4/5 anonim válasza:
Ja zsír, én mindig arra várok, mikor kap el az asszony, de Ő egyáltalán nem nyitott rá sajnos olyan frigid, mint egy ötcsillagos 200l-es fagyasztóláda.
5/5 anonim válasza:
Az én barátom szereti ha "hozzányúlok":)
Én is szeretem, ha Ő nyúl hozzám, de csak lightosan:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!