Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 5.5cm vastagságú pénisz már nagyon vastagnak számít?
Figyelt kérdés
tapasztalatokat kort írjatok2011. ápr. 26. 00:03
1/10 anonim válasza:
Vagy vastag, vagy lapos mint egy régi slagg.
2/10 anonim válasza:
szabadulj meg tőle minnél hamarabb
3/10 anonim válasza:
Nemhogy örülnél. Nyugodj meg, semmi baj veled.
4/10 anonim válasza:
Minnél vastagabb annál jobb! Biztos szűz vagy még ha erre nem jöttél rá. . .
5/10 anonim válasza:
hát eléggé, szerintem azzal már fájdalmat is okozhatsz
6/10 anonim válasza:
Régen hallottam a tévében egy szexuálpszichológusNŐ szájából: "A hímvessző olyan mint egy varázspálca... de nem az a lényeg, hogy milyen hosszú (vagy vastag), hanem hogy tud elvarázsolni." Én, mint nő azt mondom, tök igaza volt.
8/10 anonim válasza:
Nem baj ha vastag csak legyen hosszu!Nem lányok?
9/10 anonim válasza:
Utolsó:
Nem! Ugyanis a hosszúság kevésbé fontos, mint a vastagság. Inkább dugjanak meg egy szafaládé nagyságú (15/5) fütyivel, mint egy 30/2-es cserkészkolbásszal. Sokan dicsekednek, hogy ilyen meg olyan hosszú, de vastagság a lényeg.
10/10 anonim válasza:
Nők a pénisz méretéről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Mondjuk, én azokat a lányokat szeretem akiknek nagyon fontos.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!