Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt tényleg nem értem most akkor ez hogy van?
Figyelt kérdés
[link] a gépem volt olyan aranyos hogy beadta ezt amikor nem is kerestem magától beadja néha mintha egy vírus lenne na mindegy mi ez az uniszex? ti mit gondoltok hogy mind két fél használja?2011. ápr. 25. 23:57
1/4 anonim válasza:
igen. ez egy análtágító. és igen, mind a két fél használhatja ha szükséges. mivel az ánusz felépítése semmiben sem tér el a két nem között, ezért a fiú és a lány is élvezheti az análtágítás örömeit.
2/4 A kérdező kommentje:
de az hogy a fiú használja nem utal arra hogy meleg? Távol álljon tőlem hogy olyan megjegyzést küldjek ami sértő a melegekre.
2011. ápr. 26. 17:28
3/4 anonim válasza:
Nem utal arra!Aífiuknak is ugynevezett g pontjuk,mégpedig a prosztatájuk,ami a végbélen keresztül érhető el,és nekik is nagy örömet tud okozni ha igy kényeztetik öket.Bár van aki ezt nem vállalja,mert nincsenek ezzel tisztában,és esetleg azt gondolják róluk hogy melegek.34f
4/4 A kérdező kommentje:
értem köszi :D
2011. ápr. 29. 13:23
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!