Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy monogám kapcsolatot egy nővel szex és kikapcsolódás céljából, de nem akarok összeköltözést. Ezt minek neveznétek? Komoly kapcsolat, vagy komolytalan? 32/F
Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 23:57
1/9 anonim válasza:
ha csak kikapcsolódás a cél akkor én kihasználásnak nevezném. lehet hogy ez nem a legjobb szó rá de minden esetre ez komolytalan
2/9 anonim válasza:
Hát ez nem mást mint szex kapcsolat. Komolynak én egyáltalán nem nevezném, de mondjuk ha csak egy valakivel és hosszú távon akkor a szex kapcsolaton belül lehetne komolynak nevezni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha valami kölcsönös, akkor nem kihasználás. Szex plusz kikapcsolódás, pl. kerékpározás, kávézás, bulizás, filmnézés. Ilyenekre gondolok.
2011. ápr. 26. 00:07
4/9 anonim válasza:
Ha nem csak szex hanem egyéb ilyen közös programok is mint egy normális párkapcsolatban akkor miért nem lehetne igazi kapcsolat belőle??? Ezt nem értem.
Amúgy 2. válaszoló vagyok.
5/9 anonim válasza:
Barátság extrákkal. :) Szerintem szebben nem lehet megfogalmazni. Nem szexkapcsolat, mert nem erről szól kizárólag, nem sima barátság, mert szexeltek és nem komoly kapcsolat, mert a komoly kapcsolatnak esélye van egy bizonyos magasabb lépcsőfokra, amit te már az elején kizártál. A monogámia vagyis a hűség megléte miatt viszont komolytalannak sem nevezhető. 22/L
6/9 anonim válasza:
Utolsónál a pont :D
De amúgy ugyan mindegy, hogy minek nevezzük, érezzétek jól magatokat, élvezzétek az életet...ez a lényeg :D
7/9 A kérdező kommentje:
Ja csak egy nő szemében ez komolytalan és hülyíteni kell hogy hú de mekkora a láv.
2011. ápr. 26. 00:23
8/9 anonim válasza:
Hát mint látod 22/L-t írtam, azt hiszem nő vagyok, és nem igen kell hülyíteni, azonnal le lehet vágni mi a helyzet:)
9/9 anonim válasza:
De figyelj lennének közös programok, szex, hűség...csak összeköltözés nem (ki tudja meddig) na de ebből a nő nem hiszem hogy levágja, hogy te hogy tervezed ezt az egészet ha csak nem mondod el neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!