Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnék egy monogám kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy monogám kapcsolatot egy nővel szex és kikapcsolódás céljából, de nem akarok összeköltözést. Ezt minek neveznétek? Komoly kapcsolat, vagy komolytalan? 32/F

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
ha csak kikapcsolódás a cél akkor én kihasználásnak nevezném. lehet hogy ez nem a legjobb szó rá de minden esetre ez komolytalan
2011. ápr. 25. 23:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nem mást mint szex kapcsolat. Komolynak én egyáltalán nem nevezném, de mondjuk ha csak egy valakivel és hosszú távon akkor a szex kapcsolaton belül lehetne komolynak nevezni.
2011. ápr. 26. 00:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha valami kölcsönös, akkor nem kihasználás. Szex plusz kikapcsolódás, pl. kerékpározás, kávézás, bulizás, filmnézés. Ilyenekre gondolok.
2011. ápr. 26. 00:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nem csak szex hanem egyéb ilyen közös programok is mint egy normális párkapcsolatban akkor miért nem lehetne igazi kapcsolat belőle??? Ezt nem értem.

Amúgy 2. válaszoló vagyok.

2011. ápr. 26. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátság extrákkal. :) Szerintem szebben nem lehet megfogalmazni. Nem szexkapcsolat, mert nem erről szól kizárólag, nem sima barátság, mert szexeltek és nem komoly kapcsolat, mert a komoly kapcsolatnak esélye van egy bizonyos magasabb lépcsőfokra, amit te már az elején kizártál. A monogámia vagyis a hűség megléte miatt viszont komolytalannak sem nevezhető. 22/L
2011. ápr. 26. 00:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont :D

De amúgy ugyan mindegy, hogy minek nevezzük, érezzétek jól magatokat, élvezzétek az életet...ez a lényeg :D

2011. ápr. 26. 00:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja csak egy nő szemében ez komolytalan és hülyíteni kell hogy hú de mekkora a láv.
2011. ápr. 26. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát mint látod 22/L-t írtam, azt hiszem nő vagyok, és nem igen kell hülyíteni, azonnal le lehet vágni mi a helyzet:)
2011. ápr. 26. 00:24
 9/9 anonim ***** válasza:
De figyelj lennének közös programok, szex, hűség...csak összeköltözés nem (ki tudja meddig) na de ebből a nő nem hiszem hogy levágja, hogy te hogy tervezed ezt az egészet ha csak nem mondod el neki.
2011. ápr. 26. 00:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!