Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy menstruáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy menstruáció után 4-5 napig esélytelen vagy nagyon kevés annak az esélye, hogy teherbe essen valaki még ha bele élvez a pasi is?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
A naptármódszer szerint sem igazán, mert a vérzés kb. 5 nap, ha a vérzés utáni 5 napot is ide vesszük az már a 10. nap és ilyenkor már bőven előfordulhat, hogy érett pete szabadul ki, tehát ilyenkor zajlik a normális tüszőrepedés. Nem biztonságos a naptár mószer, szerintem még a megszakításnál is rosszabb.
2011. ápr. 25. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha valakinek 21-23 naponta jön meg akkor is így van vagy akkor máshogy ?
2011. ápr. 25. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor még inkább nem biztonságos. A peteérés a nagykönyv szerint a két menstruáció között eltelt idő felénél van, tehát 21 napos ciklus esetén a 10. napon, ami menstruáció +5 napot jelent. Viszont hangsúlyozom ez a nagykönyv. Kb. annyira elavult, minthogy csak a 28 napos ciklus a normális. Az emberi szervezetre sok minden hat és rengeteg minden befolyásolja. Én például a vérzés utáni második napon fogantam. Nem mindenkinek a ciklus közepén van peteérése.
2011. ápr. 25. 23:30
 4/4 ***verus*** ***** válasza:

Teljesen egyet értek az előttem szólóval, ha nem régen történt menj a nőgyógyászhoz mond neki mi történt felír receptre 72órás tablettát és remélhetőleg nem lesz semmi "olyan"

Ha már több mint 72 óra akkor is menj el hozzá és mond el neki h még nem szeretnél gyerkemvállalást és ha mégis akkor meg azt te tudod ott legbelül mit szeretnél

2011. ápr. 25. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!