Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hajzselét használok síkosítót helyett attól nem lesz bajom?
Figyelt kérdés
sos-ben kéne nincs kedvem elmenni vásárolni. ha a hajzselé nem jó mivel tudnám helyettesíteni ?? NORMÁLIS VÁLASZOKAT !!2011. ápr. 25. 20:03
1/18 anonim válasza:
domestos.. de csak óvszerre mehet!
2/18 anonim válasza:
Sztem hülyeség hajzselét használni,attól csak ragad minden.
Akkor már inkább használj disznózsírt,h azt akarod h síkos legyen,attól semmi bajod sem lesz.
De akkor már inkább menj el a boltba érte.
3/18 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy valakinek ez komolyan megfordul a fejében!
4/18 anonim válasza:
hallod nehogy hajzselével recskáz......
5/18 anonim válasza:
Gépzsír
Forever PURUTTYAAAAAAAAAAAAAA!!!
6/18 anonim válasza:
csináld étolajjal tuti siker :D
7/18 anonim válasza:
hát ha elfelejtesz újat venni bizony probléma lehet hogy a hajad nem áll jól :DD
egyébként sztem semmi bajod nem lesz tőle :D xD
8/18 anonim válasza:
bajod nem lesz tőle, csak nem túl hatásos. akk inkább sampont, vagy folyékony szappant. esetleg ha van hajbalzsamod, az elég jó. nem habosodik fel, és nem is ragad.
10/18 anonim válasza:
Nemár. Én csaj létemre tuti nem hagynám, hogy oda bevigyél hajzselét, gépzsírt, étolajat, sampont stb. Nem vagyok én a magam halálos ellensége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!