Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mostmár mindig rendelkezésére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmár mindig rendelkezésére kell állnom?

Figyelt kérdés
Tegnap este minden akaratom ellenére le kellett feküdjek férjemmel. Hiába kérte, balhéztam, ő győzött. Szerinte neki joga van ahhoz, hogy akkor legyen együtt a feleségével amikor akarja. Nem volt durva vagy erőszakos, inkább én hagytam magam, hogy szabaduljak. Viszont nem esett jól és rossz szájízzel ébredtem. Ez már mindig így lesz ezután?
2011. ápr. 25. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
szerintem minden kapcsolatban előfordul hasonló. próbáld neki elmondani, hogy mennyire rosszul esett, hátha...
2011. ápr. 25. 19:33
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Inkább én hagytam magam, hogy szabaduljak.Hibáztál,mert ezután már megsem fog kérdezni,hogy te akarod e.Amúgy boldogok vagytok jó a szex?csak az a feleség válik szexuális eszközzé aki el is hiszi hogy csak ennyit ér...
2011. ápr. 25. 19:39
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

1. Még ma beszélj vele, mert ez igy nincs rendben.

2. Ha nem akarja belátni az igazadat, akkor mikor totál fáradt (esetleg beteg), akkor TE játszed el ezt forditva - mondván, hogy neked is van jogod ehhez.

3. Ha nem tudod meggyözni, akkor vagy beletörödsz, vagy pedig elválsz töle. De ha ennyire a jogaira hivatkozik, akkor csak idö kérdése, hogy mikor lesz sokkal rosszabb a helyzet: amikor nem mehetsz sehová az engedélye nélkül, nem lehet nálad pénz, csak azt vehetsz, amit ö megenged, stb.

2011. ápr. 25. 19:40
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem a tulajdona vagy, hanem a társa. Elvileg egyenrangú feleknek kéne lennetek. Amit mond, az termesztésen hülyeség, neked semmit sem kell tenned, amit nem akarsz. Állj ellent! Ne hagyd magad! Ha erőszakos, zsarnokoskodik, akkor nincs mese válás...
2011. ápr. 25. 19:41
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
ezt úgy hívják házasságon belüli nemi erőszak...ha neked ez kell, maradj, ha nem, akkor költözz és válj....mert jobb nem lesz, csak rosszabb
2011. ápr. 25. 19:41
 6/14 anonim ***** válasza:
26%

Gondolom a férjed megunta a-Most nem!-kezdetű mondatokat és cselekedett.

Szerintem ez a mondat felelős a legtöbb válásért.

2011. ápr. 25. 19:46
 7/14 A kérdező kommentje:

nem jellemző rám ez a mondat. egyébként is napi rendszeres szexuális életet élünk (bár ez is a férjem miatt alakult igy), de tegnap vendégség volt nálunk és igen kipurcantam mire mindenki távozott.

biztosan igazad van, de itt és most éppen nem talált.

2011. ápr. 25. 19:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerencsére:).

Akkor lehetett a vendégség alatt fogyasztott pia miatt és csak egyedi eset volt.

Tedd szóvá nála.

2011. ápr. 25. 19:53
 9/14 anonim ***** válasza:
3%

Persze, húderohadtbüdösszemétláda, mert a házastársával szexelni akar. Ha meg félrelépne, akkor meg azért lenne egy utolsó szánalmas szemét. Igaz?

Ha nehezedre esik a szex, akkor kíméld meg a párodat és válj el tőle. Ő is jobban járna.

(Ha egyszer-egyszer nincs kedve valakinek, legyen ffi vagy nő, az OK, de aki rendszeresen kölletlenkedik, az mehet a levesbe)

2011. ápr. 25. 19:53
 10/14 anonim ***** válasza:
95%

Sose, érted én sose hagynám, hogy a beszédében is célozzon arra, h neki ehhez meg ahhoz joga van, nekem meg kötelességem ezt neki megtenni. Egyszer volt ilyen, akkor barátom, igaz csak szóban, de elég durván közölte velem, a tiedhez hasonló dolgot. Megmukkanni nem tudtam, majd kiröhögtem, aztán kiementem rágyújtani, és szakitottam vele rá következő héten. Igen, emiatt. Velem soha, senki ne éreztesse, h kevesebb vagyok nála, és mivel ő férfi, azaz farka van, több joga van bármihez is, mint nekem.

Kérdésem: miért lenne joga ahhoz, hogy a TE testedbe behatoljon? Ez nem jog, hanem kiváltság. Te meg nagy hülye vagy, már bocsánat, hogy megengedted ezt neki. A szex nem kötelező, ha te nem akarod, akkor nem akarod. (Persze, hozzátesze, ha sokszor nem akarod, ott gondok vannak....hiszen egy boldog kapcsolatban én széttépném néha a párom.)

Ilyen helyzetből lesz az, hogy a rabszolgájává tehet, mert te hagyod, majd panaszkodsz, hogy milyen sz@r életed van. Először is ember vagy, csak aztán szexuális partner. Ezt jól gondold át, és ha a férjed sokszor csak szexuális partnerként kezel, akkor válj el. 24/L

2011. ápr. 25. 19:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!