Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezkedik a cipőkön?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősön a cipőkbe vagy a zoknikon szokott élvezkedni de nem akármilyenen csak jobb cipőkön miért teszi bele a nemiszervét ez a fiú?
nem értem őt...
2011. ápr. 25. 18:13
1/18 anonim válasza:
Milyen cipőbe teszi bele? Magassarkúba? Abba én is beletenném.
3/18 anonim válasza:
Nem ártana neki egyalapos pszichiátriai kivizsgálás.
4/18 anonim válasza:
Nem értem mit problémázol. Mindenkinek vannak perverziói, az övé ilyen, egyáltalán nem pszichiátriai eset (kivéve ha semmi más nem tudja felizgatni, csak ezek a cipők).
5/18 anonim válasza:
Nekem is ez a mániám csak én vietnámi papucsra meg szandálokra indulok be.
Most h jön a nyár megfogok veszni.
18/F
6/18 anonim válasza:
Mert nem tud ellenállni egy jó kis női ( vagy férfi, ki tudja) cipőnek.
7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor szerintetek nem égő neki?
és egyébként a sima és magasszárú cipők érdeklik.
köszi
2011. ápr. 26. 08:14
8/18 anonim válasza:
hát ha nyilvánosan akkor elég égő :// xĐ:D
pl.: cipőbolt :D
9/18 anonim válasza:
Hát én még ilyet nem hallottam, elég durván hangzik.
10/18 anonim válasza:
xDD Perverz állat....
Mondjuk Én a portörlőre indulok be....ahhhhrrrrr
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!