Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bondage fétisem van. Hogyan vezessem rá a páromat?
ja hogy ez olyan kötözős betegség...
akkor gondolom örültél a húsvéti kötözött sonkának,
de most őszintén felállt rá ugye? :D
mond meg neki hogy számodra ő a legnagyobb ajándék, és szeretnéd ha úgy is nézne ki! :D
Biztos örül majd mikor betekered szigszalaggal, főleg mikor letéped róla a hajával együtt!
Téged kéne leragasztani az ágyhoz egy jól őrzött intézményben!
Szia :)
Ha aktuális még, én a helyedben lassan, fokozatosan vezetném rá. Szavak nélkül, szeretkezés közben. Először lefogod a kezét. Utána esetleg megkérdezheted, hogy tetszett-e neki. Legközelebb már rátérhetsz a kötözésre, de egyelőre csak a nyakkendőddel vagy az ő harisnyájával, finoman, hogy tudjon szabadulni, ha akar. Utána -ha bejön neki- jöhet a ragasztószalag. :D
Amúgy nekem is tetszik a bondage, de úgy, hogy engem kötöznek meg. Bár sajnos még nem volt benne részem. A ragasztószalagot is imádnám. :)
19/L
Emailedet elkérhetném? :)
Lánnyal még sosem beszélgettem erről, ráadásul egyidősek vagyunk. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!