Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiaknak hol van a G-pontj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak hol van a G-pontja? Egyáltalán van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én megtaláltam barátnőmnél. Sokat tapogatóztam a sötétben XDXD

A férfiaknál szerintem is a prosztatán van de egyes szakirodalmak szerint ha nem szakszerűen tapintjuk ki akkor szívleállást okozhat.

2011. ápr. 28. 07:04
 12/14 glaslo1 ***** válasza:

A herezacskó alatt általában /tapasztalatom szerint/

közvetlen a bal here alatt.---igaz orgazmusig nem visz el de igen "megsürgeti"--azért kell hozzá más is!

A prosztata masszázst illetően szerintem urológus úgy vesz mintát".--bár az sem kizárt, hogy vannak akik orgazmusként élik meg az ondó kipréselését.--Nem vagyunk egyformák!

A nőket sem lehet elvinni az orgazmusig csupán a "G. pont izgatásával csupán intenzívebbé erőteljesebbé tehetjük!---jav. terápia- próbálgassa! sok sikert!

2011. ápr. 29. 13:08
 13/14 anonim válasza:
Én nem tudom,de a prosztata masszázásnál kellemetlenebbet és kibírhatatlanabbat el képzelni sem tudok ,majd be pisiltam ,amikor az urológus csinálta .ügy féltem tőle,mint a tűztől nagyon kellemetlen és kibírhatatlan . El sem tudom képzelni kinek élvezet az.
2011. máj. 2. 02:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Most ugye a gravitációs epicentrumra gondolsz?
2011. máj. 2. 16:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!