Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha rájöttem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha rájöttem, mazoista vagyok?

Figyelt kérdés

És most itt nem a bunkó válaszok érdekelnek, hanem hogy VALÓBAN mi a segítség? Egyáltalán, van erre?

16 éves vagyok, ami talán furán fiatalnak hangozhat ehhez a kérdéshez. Szexuális életet még nem éltem, de rendszeresen maszturbálok, és a fájdalomra élvezek. Nem tudom, miért van, és nem érzem úgy, hogy párkapcsolatban is ezt kívánnám, csak magamat akarom bűntetni. Mit lehet tenni hogy ez ne legyen? És úgy, hogy a szüleimmel ne kelljen beszélnem???

2011. ápr. 25. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hát kérlek első lépésként talán tanuld meg helyesen leírni:

mazochista

egyelőre még ne kapkodd el..

2011. ápr. 25. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez van. A fétisekkel, ha nem esnek a büntető kategóriába, mint pl. a pedofília, nem sokat lehet tenni. Élj ennek megfelelően, de figyelj arra, hogy másnak ez ne legyen zavaró.
2011. ápr. 25. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Anyádéknak igazából semmi köze hozzá hogy mit csinálsz a hálószobában (ameddig a korhatárok és a beleegyezés megvan mindkét félről).

A szexuális vágyakat nem lehet irányítani vagy átprogramozni, esetleg kémiai kasztráció van, de azt csak az elitélt pedofiloknak írják fel.

Ez nem gondolom, hogy probléma lenne. Azt sem zárja ki azt hogy az ember szerelmes legyen a párjába, sőt, az bizalom nagyon fontos. Egy párkapcsolatban ha adott egy szintű odafigyelés, akkor ezek a dolgok teljesen jól tudnak működni. Keress magadnak egy dom partnert. Egy átlag ember az ilyesmi hallatán visszahőköl, de ha hasonló érdeklődésű a párod, az tenyerén fog hordozni.

Majd két év múlva:

[link]

:D

2011. ápr. 25. 16:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!