Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti ki próbáltátokmár azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ki próbáltátokmár azt hogy farkinca verés közben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tudom egy kicsit meleg kérdés, de NEM VAGYOK MELEG!!!!!!!!!!

Fiúk ti ki próbáltátokmár azt hogy farkinca verés közbe vagy a végén amikor el élveztek hogy a kakilótokat izgattátok, vagy esetleg az egyik ujjatokat bele dugtátok.

Mert én próbáltam és sokkal jobb volt amikor el élveztem.... És ti hogy vagytok ezzel??

2011. ápr. 25. 14:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
nem lett szaros az ujjad?
2011. ápr. 25. 14:42
 2/20 A kérdező kommentje:
nem....de a te szád biztos az....
2011. ápr. 25. 14:43
 3/20 anonim ***** válasza:
20%
tudod mi a gond?az hogy a szaros ujjadat utána beteszed az orrodba utána meg a szádba!és a szart kiszarod!
2011. ápr. 25. 14:44
 4/20 A kérdező kommentje:
veled meg az a gond hogy a szaros pofádat kinyitod és bűzlik az egész ország tőle...
2011. ápr. 25. 14:45
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
ezért felesleges volt nyitni topicot!
2011. ápr. 25. 14:48
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
és én nembírom kinyitni a pofámat!csak a számat!
2011. ápr. 25. 14:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Am ja én próbűltam már és tényleg jobb, de am azért mert azthiszem ott van a prosztata és az megduzzad mikor vered és úgy eléred, de nem akarok hülyeséget írni, csak ha jól tom ettől van. Szerintem sokan próbálták már, de nem fogok a haverok előtt ezzel dicsekedni :D xd

16F

2011. ápr. 25. 14:49
 8/20 A kérdező kommentje:
énse dicsekszek vele... de szerintem is joo :D
2011. ápr. 25. 14:50
 9/20 anonim ***** válasza:
14%
Próbáld meg szarás közben, úgy még jobb!
2011. ápr. 25. 14:50
 10/20 A kérdező kommentje:
jóvan te 47%.os kis homár....huzz innen.....meg te te b*ziz te kis köcsög.... ha kötekedni jöttél meny vissza anyádba!!!!!!! te celeb genyo
2011. ápr. 25. 14:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.