Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy néha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy néha nem kívánom a szexet és undorodom a páromtól?

Figyelt kérdés
Vagyis nem az hogy nem kívánom hanem inkább akarom is meg nem is. 1 éve vagyunk együtt és nem akarom hogy ez legyen köztünk.Néha azt érzem hogy neki nem fontos hogy én élvezzem csak az hogy neki jó legyen.Mit tudnák tenni ez ellen?
2011. ápr. 25. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha a pasid önző, és csak magával foglalkozik, akkor megértelek. Beszélj vele, és mond el neki, hogy neked ez így nem jó, és változtasson rajta.
2011. ápr. 25. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt meg kellene beszélnetek. Csak így tudhattok ezen változtatni. Egyébként egy-egy ritka alkalommal, megengedhető egy ilyen gyors önző dugás. De az legyen kivétel.
2011. ápr. 25. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát ha önző, akkor 1 azért, 2 meg érzelmileg nem lehetsz ilyen állapotban. Kapcsolatban amikor én ilyeneket szoktam érezni, akkor hamarosan vége lett.
2011. ápr. 25. 13:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Az a baj hogy midig mindenre azt mondja hogy változtat,de csak pár napig jó és utána minden olyan mint az előtt. Félek hogy nekünk is előbb utóbb annyi lesz,de én ezt nem akarom.:S Viszont nem lepődnék meg rajta ha így is lenne..
2011. ápr. 25. 13:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen palival nincs mit kezdeni, nem fog változni, sajni ő fontosabb magának mint te, vagy bárki, vannak ilyenek. Dobós....
2011. ápr. 25. 13:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!