Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam hogy jó legyen? /Maszti/
Most nincs barátom kb. 4 hónapja. Elötte sose maszturbáltam csak miután szakítottam sráccal, mert marha szar volt vele a szex, és mindenki azt mondja meg kell ismerni a saját testünk. én megismertem, most meg függő vagyok. Napi 3-7-szer csinálom.De csak csiklói orgazmust tudok elérni. Ne mondjátok hogy nem képes mindenki a hüvelyi orgazmusra, mert én tuti hogy képes vagyok rá csak nem tom hogy csináljam, hol keressem.:S A fiú aki elvette a szüzességem, azzal nagyon jó volt, legtöbször majdnem elmentem, de ö beelözött, és utána már ö csak orálisan kényeztetett.
Szóval hogy masztizzak,(ülljek, álljak, feküdjek, hason, háton) hogy el tudjam érni a hüvelyi orgazmust is?
nekem eddig csak csiló orgazmusban volt részem.. de ez a videó megmutatta,hogy nemcsak azt lehet elérni.. kis gyakorlással összejöhet a hüvelyi orgazmus is..
fantasztikus.
20:55-nek.
Segíts kérlek.
Tiszta gáz, megnéztem a videót, kipróbáltam a teknikát.FÉLEK! Megvan, érzem, hogy jó helyen vagyok. Olyan érzés az első mozdulattól, mint mikor a csiklómat izgatom és érzem hogy elindultam az orgazms fele. De félek.Elkezdem érzem azt az érzést, hogy jó lesz és ha tovább megyek jön az orgazmus, de megállok. Félek.Egy ici-pici pisilés érzéssel is kavarog a dolog azt hiszem azért állok meg nehogy bepisiljek. Naygon furcsa, akaratom ellenére visszatartási "kényszerem" van. És megállok. pedig menne, most már tudom. Mit csináljak? Neked is így volt az első?
persze a pisilési inger szerintem sokmindenkinek megvan ( sőt én gyakran megyek wc-re amikor végeztem mert olyan érzésem van,hogy kell közben meg semmi.. :D )
szóval ne izgulj.. lényeg az, hogy a videó példáját kövesd, ne a csiklódat ingereled, mert az megint csak csilóorgazmushoz vezet.. próbáld meg azt,hogy csak eleinte csak csikló ingerlés majd amikor érzed, hogy már nincs rá szükséged emeled fel úgy a kezed,hogy a csiklódhoz ne érj hozzá.. nah és akkor jön a hüvelyi orgazmus, ami sokkal jobb. ( figyelem! a kezed/ csuklód elég rendesen lefáradhat közbe,de ne add fel): )
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!