Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek mennyi kell ahoz hogy felálljon?
Figyelt kérdés
elég egy csók, vagy egy szebb dekoltázs, vagy ennél több kell?
ugy gondolkodjatok, hogy egy fiu kapcsolatban van.
2011. ápr. 25. 12:28
1/18 anonim válasza:
Hát a barátomnak már annyi is elég, hogyha belépek az ajtón. Van, hogy már akkor áll a cerkája, és terel az ágy felé :DDDD De egy csóktól már mindenképp feláll neki.
2/18 anonim válasza:
Hát egy csók már jó lehet, főleg egy mélyebb,szeretetteljes csókolózás,esetleg közbe egy kis kölcsönös simogatás-és lehet menni az ágy felé :-))
3/18 Bogaro válasza:
Nekem sokszor már annyi is elég, ha este bebújok barátnőm mellé az ágyba :) 19f
4/18 anonim válasza:
Lehet velem van a baj, de nekem annál kicsit több kell, mint hogy meglássak valakit.
5/18 anonim válasza:
én már kicsit idősebb vagyok.
nekem pl attól, ha kinyalhatom, és érzem, hogy jó neki :-)
6/18 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat.! szerintetek a 15 éves barátomnak állhat attól ha csókolózunk és simogatom ( nem ott )?
2011. ápr. 25. 13:08
7/18 anonim válasza:
Naná, hogy állhat neki:D Az én barátom is van, hogy "megörül nekem", ha előtte több napig nem találkoztunk:P Mindig mondom is neki, hogy ő is hiányzott nekem:D:D Mert tényleg:D
8/18 anonim válasza:
Hát persze. Ez teljesen normális,örülj,hogy "örül" :-))
9/18 A kérdező kommentje:
de neki szerintetek nem kinos, hogy állo farokkal sétálunk az utcán ?:D
2011. ápr. 25. 13:25
10/18 anonim válasza:
Ne viccelj már,husom...miért lenne az... :-))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!