Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérebb pasikat is kedvelitek lányok?
Figyelt kérdés
Főleg szingli válaszokat! :)2011. ápr. 25. 12:00
1/16 anonim válasza:
Én nem. Nálam az elhanyagoltságnak számít. A mackósok közül is csak azokat tudom elfogadni, akiken látszik, hogy sportolnak/sportoltak.
2/16 anonim válasza:
Nekem bejöna mackósabb, nagy termet, persze az egészségtelen túlsúly ellen már tenni kell, de szeretem, ha egy pasi nagy :)
25/N
3/16 anonim válasza:
az én barátomnak van egykis hasa,meg a derekán van "kapaszkodó"... imádom :) a keze izmos,de a teste,azzal a kis zsírszalonnával,hát az valami álom :)
4/16 anonim válasza:
Nem, a pasi legyen erős, izmos. Ne egy otthon tespedő hájas lufi.
5/16 anonim válasza:
Attól függ, mennyire. A mackós alkat nekem bejön, de ha nagyon elhízott, az már nem. És nem is egészséges.
6/16 anonim válasza:
igen, mackó tipus nyerő, de a túlsuly már nem :S
15/l
7/16 anonim válasza:
Húzzál sportolni, dagadék!
Ha lefogysz, csomó csajod lesz, ne aggódj!
18/L
8/16 anonim válasza:
Nekem meg a kifejezetten vékonyabb srácok jönnek be. 21L
9/16 anonim válasza:
Természettől függ, mert lehet h :
Megfog benne valami,
Akkor nem izgat ha dagi!
Nem kell nekem kockahas,
Lehet mackós a pasas!
Túlsúly nem kell, nem ám,
Arra várhatsz hapsikám!
:D Egyértelmű nemdö?
10/16 anonim válasza:
Az igazi pasi 190cm magas 90 kg izom, széles vállú keskeny csípőjű enyhén szőrös fél isten, akinek mosolyán megcsillan a fény, a bőre tiszta, semmi pattanás,aki vastag izmos karjával magához húz. Nah csak hogy érezzétek,hogy nekünk milyen jól esik, amikor címlappics*kra csorgatjátok a nyálatokat...vagy a hájatokat? 22L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!