Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez most mi volt? Ha a lany...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt? Ha a lany akit epp ujjaztok egyszer csak, total varatlanul elsirna magat egy regi exe miatt, ti hogyan reagalnatok?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 10:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg csak arra vagy neki hogy elfelejtse az előzőt. Én dettó így csináltam és énis majdnem elbőgtem magam mikor arra került a sor..

Értelmetlenül húzzátok csak egymás idejét. És jobb ha átgondolod ezt, mert az ilyen "kapcsolat" baromian nem vezet sehova.

2011. ápr. 25. 12:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tutom, hogy az ember kívülről, más ügyében mindig könnyen okos, de szerintem az ilyen csajtól menekülj!
2011. ápr. 25. 12:38
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez gáz. Én jól pofán b*sztam volna egy serpenyővel és közöltem volna vele, hogy a k*rva anyját használja citrompótlónak! 22L
2011. ápr. 25. 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó: felizgattál. :D
2011. ápr. 25. 22:15
 15/18 anonim válasza:

Hát nem tudom mindenki nagyon okos így látatlanban, hogy dobd ki... Szerintem meg beszéld meg vele, hogy most ez miért volt, szereti-e vagy csak hirtelen emlék.

És 12:13-as <3 :)

2011. ápr. 27. 18:22
 16/18 anonim válasza:

Szerintem először próbáld vele megbeszélni.Kérdezd meg hogy szereti-e még,vagy hogy mi a baj...

Ha nagyon szereted bármit is tesz(magamból kiindulva akármit tenne szeretném)kérdezd meg van-e esély hogy együtt boldogok legyetek...ha nem akkor mond meg neki hogy először zárja le magában és esetleg utána keressen meg.

2011. ápr. 27. 18:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Az nem lehetséges,hogy fájt neki,de nem akarta beallani és hirtelen jobb nem jutott eszébe?
2011. ápr. 27. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyszerű a képlet. Aki 3 év szakítás után bármilyen helyzetben az exe jut eszébe, ráadásul úgy, hogy azért elsírja magát az csak pótléknak használ. Kihasznál és pont ezért nem fog veled normális kapcsolata lenni. Egy idő után bűntudata lesz miattad és el fog utasítani. MENEKÜLJ MINÉL ELŐBB, EBBŐL TARTÓS KAPCSOLAT NEM LESZ CSAK AZ IDŐDET PAZAROLOD VELE.
2011. ápr. 28. 08:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!