Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi a jobb? Ha lenyeli a lány a spermát, stb? Lányok, ti lenyelitek?
Ti lenyelitek?
Milyen íze van?
Fiúk..nektek mi a jobb? Ha lenyeli, ha az arcába élveztek, a mellére? Ha kiköpik az nem visszatíszító nektek?
én lány vagyok,és az általános tapasztalatom az,hogy jobban szeretik ha lenyeled. de ha nem akarod,akkor azt is meg fogják érteni,de ha már szájjal cisnálod végig a fiúnak inkább nyeld le minthogy máshova élvez el,am ennynire én tudom pl az arcba élvezést nem tartják túl vonzónak
16/lány
Én jobb szeretem, ha lenyeli, de ha nem akkor arcra mellre megy. De ki is köpheti diszkréten.
Nekem úgyis az élvezés a lényeg... :D Nem akarom ráerőltetni a lányra a dolgot. Az úgy nem jó.
Szia!
Az első barátnőm, aki "orálisan kielégített" kiköpte utána. Akkor nem is értettem, hogy mi lehet a jó abban, ha lenyelik. Aztán telt-múlt az idő, és a következő barátnőm kimondottan szerette lenyelni :D állati jó szerintem! Még mindig nem tudom, hogy mi benne a jó, de az nagyon :D
19/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!