Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek szexuális téren egy 'kampós'-felfelé ívelő - azaz a hasa felé visszahajló, vagy egy egyenes péniszű srác jön be jobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 09:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem egyáltalán nem ezen múlik...
2011. ápr. 25. 09:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kérdezte h ezen múlik-e hanem h meik jön be nekik jobban. Erre én is kiváncsi lennék :P
2011. ápr. 25. 09:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy milyen,ez egy adottság!Ha valakibe szerelmes leszek nem fogom az első együttlét után otthagyni mert pl az exemnek egyenes volt neki pedig görbe.Szerintem egy jó együttlétnél nem ez számit! 29/L
2011. ápr. 25. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kérek farokbemutatót mielőtt összejövök valakivel :)

De komolyan: Mindegyik fantasztikus tud lenni. Egyik exem "egyenes volt" istenien tudott bánni vele. Mostani partnerem meg felfele görbül. Neki nincs sok tapasztalata, ami amúgy nem igazán tudok tolerálni, de nekem ez a forma újdonság, és valami új, valami teljesen más érzés, és ez olyan szintet tud "kárpótolni".

Imádom. Szóval, mindegyik lehet isteni, de én /pill. "görbülök"

2011. ápr. 25. 09:54
 5/12 A kérdező kommentje:
09:54, lányként vagy fiúként írod ezt? Amiatt kérdezem, mert azt írod, hogy 'görbülsz'. :)
2011. ápr. 25. 09:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig csak egyenes farkú pasijaim voltak / 3/. Kettő jó volt. Egy meg ügyetlen.

21/L

2011. ápr. 25. 10:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nő/20 :)
2011. ápr. 25. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem a "kampós" jön be,mint látvány("szebb"),de a szexben ez nem számít
2011. ápr. 25. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindkettőt szeretem, de az egyenessel könnyebb a behatolás, nem kell helyezkedni, trükközgetni. Mondjuk azok, akiknek görbe volt, emellé még jó méretes szerszámmal is rendelkeztek, lehet az volt a gond nálam.
2011. máj. 24. 07:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog, hogy ha szeretek valakit, összejövünk és letolja a gatyót, nem fogom azért elküldeni mert görbe a cuccosa. De ha már musz választani, akkor én az egyenest jobban szeretem. Jobban tetszik, szebbnek tartom.
2011. máj. 24. 07:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!