Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy lánynak szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy lánynak szőrös a feneke?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ez ellen tenni? a gyanta rohadtul fájdalmas, borotválás után meg viszketne..
2011. ápr. 25. 08:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jaa én a luk részére gondoltam, neeem a gömböknél!
2011. ápr. 25. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem értem minek kéne leszedni, nem a segglukam szokta nézegetni a párom. Én se nézem az övét.
2011. ápr. 25. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát ha igazságtalan az élet ha nem, akkor is visszataszító.

Ha már egyszer a lányok nem finganak, és nem is szrnak akkor a seggük se legyen szőrös és kész (:

jah, és vannak olyan srácok akik saját magukon sem viselik el.

2011. ápr. 26. 04:40
 14/16 anonim ***** válasza:
24%
A nők azt szeretnék hinni, hogy nem gusztustalan, viszont a férfiak szerint az. Ennyi. Aki igényes, az ott is megoldja, a többiek mehetnek a levesbe.
2011. ápr. 26. 06:55
 15/16 anonim ***** válasza:
74%

Kemények vagytok fiúk. A legtöbb csaj már így is millió helyen borotválja magát, csakis miattatok.

A kérdezőnek üzenem, hogy keressen olyan pasit akit nem zavar, sokat nem zavar az sem ha bárhol őserdőt viselsz.

Amúgy van már végleges szőrtelenítés, ha téged ennyire zavar.

2011. máj. 1. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez van, a férfiak mindent akarnak, aztán a legelső egy szőrszálnál úgyis dobbantanak, ilyenek ők...
2011. máj. 1. 12:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!