Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Melyik csajt jobb d*gni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Melyik csajt jobb d*gni?

Figyelt kérdés
aki okos, de mondjuk rondábbik fajtából való, vagy aki nagyon szép, de agya nincs?
2011. ápr. 25. 08:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
60%
sztem is igy van, basszus ha egyszer szeret valaki valakit akk nem számit annyira a külseje, ugy szerti ahogy van, és sztem hogyha szerelmes valaki valakibe akk a dugásnál se számit h h néz ki vagy mennyi esze van, oda nem kell ész, csak tapasztalat!!!
2011. ápr. 27. 16:34
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

16:34

Nem tudom hol éltek ti, de szerintem nagyon is fontos a külső. Volt már barátnőtök? Nem egész nap a gép előtt ültök és WOW-oztok? Így könnyű mondani, hogy jó nektek a ronda lány is, ha úgyis mindegy. Vagy ti magatok vagytok a csúnya lányok, és így próbáltok magatoknak reklámot csinálni? Hát elég szánalmas...

Hosszú távra is szép és okos lányt kell választani, akiben semmi kivetnivalótok nincs. Én csak szerelemből dugok, azaz inkább szeretkezek, szóval ilyen problémám nem volt, hogy most csúnya a lány, vagy sem.

2011. ápr. 27. 16:47
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Ismerek egy súnya nőt. Ő is talált magának pasit. De érdekes módon nem a pasi, hanem ő lépett félre! (válás lett a vége)
2011. ápr. 27. 16:50
 14/18 anonim válasza:
59%

"agyanincs" csaj nem létezik.. Csak ilyen az image-e .. Vagy azt hiszi mert "szép"(tág fogalom) nincs értelme "okosnak"(szintén tág fogalom) lennie..

Remélem érthető.

Peace 16/F

2011. ápr. 27. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
59%
Hát biztos megfektetném azt a bombázót is, de fel vállalni már más kérdés:D
2011. ápr. 27. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Amugy kb amit mondtál hogy nem sok köze van. Mármint így semmi alapján szerintem a szebbet mert nem érdekel milyen okos szex közben. Aztán meg a másikkal is. Meg egy "ronda" lány is lehet szép.
2011. ápr. 27. 17:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem teljessen mindegy. F.
2011. ápr. 27. 18:53
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ha d*gni akarsz, akkor legegyszerűbb ha fizetsz egy örömlányért az még a nevedet se kérdezi meg és biztos

lehetsz benne szex téren kielégíti az igényeidet is.

A felesleges mentegetőzés pedig elmarad. Nem de?

2011. ápr. 27. 19:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!