Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy férfinak erekciója van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak erekciója van ami nem lesz kielégítve (plusz még nadrágban is van), az hosszútávon okozhat TÉNYLEGES egészséggügyi problémát?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy mondjuk ez van heti 1, max 2 alkalommal 1-2 órára, és hónapokig vagy akár egy-két évig.

Légyszíves komoly válaszokat adjatok, mert sok helyen hallottam, hogy a kielégítetlen merevedés férfiaknak nem "egészséges", de van erre bármi orvosi bizonyíték?

A válaszokat előre köszönöm!

2011. ápr. 25. 01:31
 1/10 anonim ***** válasza:
hm nem tudom hogy egészségügyileg mivel jár ez de azt tudom hogy ha nem vagyok kielégítve mikor áll a bré és ráadás még 1 csaj is fekütt rajtam az az nagyon tud fájni mm a brém de nincs kizárva h hosszutávon legyen vmi... kitudja csak annyit tudok monndani h fáj :/ 17/F
2011. ápr. 25. 01:35
 2/10 anonim ***** válasza:
sry a helyesírásért este van már nagyon x)
2011. ápr. 25. 01:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 20 éves koromig egyáltalán nem maszturbáltam (bnő se volt) és nincs semmi probléma :)
2011. ápr. 25. 01:40
 4/10 A kérdező kommentje:

első: köszi

második: itt az a probléma, hogy barátnő van, meg petting is, de csak visszafogott, azaz nincs kézimunka, orál, ujjazás, nah meg szex se (még közös maszturbáció se :P)

2011. ápr. 25. 01:44
 5/10 anonim ***** válasza:
És miért nincs? Kipróbálhatnád, nem olyan rosz az...
2011. ápr. 25. 03:00
 6/10 A kérdező kommentje:

03:00 a kérdés szempontjából ez lényegtelen, de persze, hogy nem rossz, később majd ki lesz próbálva, de addig lehet még pár év

de most tényleg nem ezzel kapcsolatban kérek kommenteket, hanem a kérdésre :P

2011. ápr. 25. 03:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha már csináltok valamit, akkor tényleg csináljátok.. Mi értelme felhúzni egymás agyát, és közben egymáshoz se nyúlni?:S Évekig?? Bocsi, ez mindig kiakaszt de azt csináltok amit akartok.. Szerintem nincs egészségkárosító hatása, csak idegesítő.
2011. ápr. 25. 08:45
 8/10 Mia válasza:
mik vagytok ti ? xDDDDDDDDDDDDD
2011. ápr. 25. 09:03
 9/10 A kérdező kommentje:

08:45

A cél nem egymás agyának a felhúzása XD Hanem hogy éppen együtt tudjunk lenni a másikkal, és testileg is kifejezzük a szeretetünk anélkül, hogy olyat tennénk, amit még nem szeretnénk vagy nem tartunk helyesnek.

De szerintem a legfontosabb az, hogy arról, hogy ki mit és hogyan akar mindenki maga döntsön, majd mint egy pár egyezzenek meg, hogy mi az amivel mindkét fél rendben van. A mi esetünkben az a szerencsés, hogy eleve mindkét fél ezt szerette volna, bármilyen furcsán is hangzik.

De amúgy köszi szépen a véleményed.

(Szóval már el van döntve mi az, amit szeretnénk mindketten, csak annyiban aggódok, hogy nehogy ebből tényleges egészségügyi probléma legyen.)

09:03

Én elég valószínűnek tartom, hogy hús-vér emberek XD Éppen azért nem szeretnénk teljesen megtartózkodni egymástól :P

2011. ápr. 25. 09:33
 10/10 Bogaro ***** válasza:
Lehetnek egészségügyi problémák ebből. Ha ez férfinál hosszú távon áll elő (az összes hímnél így van az állatoknál is) akár prosztatarákot is okozhat. Szóval maszturbálni azért kéne 1-2 hetente hogy ne legyen gond később. 19/f
2011. ápr. 25. 12:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!