Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől nedvesedtek be jobban: a pénztől, vagy egy jó kocsitól?
De, komolyan gondolja:) Ez egy sztereotípia, mint pl. az, hogy a pasiknak csak a szex kell, csak dugni akarnak, és hazugok. Na de...erre csak azt tudom mondani, hogy egy ilyen pasit se sajnálok, ez olyan, hogy mindenki azt szagolja, amit szakajtott...azért egy ilyen nőnek, aki a pénzre megy, van egyfajta megjelenése (nem épp visszafogott, szolid), stílusa, és egy fél óra beszélgetés után le lehet szűrni, hogy valami nem stimmel az értékrendjével. Mert hát ez nagyon durva, ha valakit párválasztásnál az anyagiak motiválnak.
Akkor most csináljam én is azt, hogy összejövök egy olyan sráccal, akiről messzire ordít az egó, a nagyképűség, látszik rajta hogy a szeme sem áll jól, egy nőcsábász, még talán bunkó is, fennhéjázó. Aztán mikor megkapom, ami egy ilyen férfitól várható, majd sír a szám, meg leírom az összes férfit, hogy hazug képmutató nagyképű, gerinctelen szoknyapecérek...
De ennél több eszem van, mellesleg NEM VAGYOK MÁR GYEREK.
Ééérdekes, nagyon érdekes, hogy az én barátom amióta megismertem, tisztelettudó, udvarias, kedves, csak én érdeklem, többször bebizonyította hogy hűséges, tanul becsületesen, családcentrikus.
Elárulom, nem "jó a s*gged kell kóla" szöveggel szólított meg, nem imitáltunk közösülést tánc közben a diszkóban, mikor először találkoztunk, nem volt nagyhangú, szolidan volt öltözködve, visszafogott és jó modorú volt. Éppen ezért választottam őt...pedig járhatnék olyannal, aki miatt a lányok irigyek lennének, mert kigyúrt, pénzes, blablabla...De nem, meg sem látom az ilyeneket. Leírtam hogy miért..
Remélem sikerült megvilágítanom ezt a dolgot. Miért kell észrevenni, és foglalkozni ezekkel a csajokkal, akiknek ennyire torz az értékrendjük? Akinek nincs kint a cicije és nem kihívóan öltözködik, az miért nem kelti fel az érdeklődését a kérdezőnek?
Persze ez nem azt jelenti, hogy ha az egyik mennyiség csökken, a másik növekszik, én sem teszek ki mindent, csinosan vagyok visszafogott, kiemelem az alakomat, mégis kemény a barátom farmere, ha meglát...
Nem a r*bancokkal kell kezdeni, ha nem akarok kérdező, hogy ilyen gondod legyen. Van éppen elég tisztességes lány...ha nem kellenek, akkor meg...nem tudok mit mondani.
19/l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!