Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek van vibritek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek van vibritek vagy műbr. Kitok? : )

Figyelt kérdés

Mert én arra gondoltam,hogy jó lenne egy de nem merném megvenni. Ti hogy vettétek meg?boltban? hogy volt hozzá erőtök?:D

20 leszek lassan szerintetek ha bemegyek egy szex boltba akkor hogy fognak rám nézni? személyit az tuti kérnek mert nem nézek ki 20nak sem.:s így még rosszabb.

2011. ápr. 24. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a 18. szülinapomra kaptam a barátaimtól :D Én vagyok a legperverzebb az ismerőseim között, szóval ne volt meglepő a választásuk :D Viszont már akkor is volt barátom másfél éve, akivel azóta is együtt vagyok, és tökéletesen kielégítő a szexuális életünk, úgyhogy max 5ször ha használtam a vibrátort, abból is 3szor a barátommal együtt (nem Ő használta, hanem Ő dugta be nekem :D)...

Szerintem semmi gáz nincs abban, ha Te veszed meg magadnak, de ha annak érzed nagyon, akkor mondd, hogy ajándékba lesz valakinek (az enyémet pl 3 fiú és egy lány vették együtt, így egyértelmű volt, hogy nem saját használatra veszik :D). De amúgy se gáz, nem te leszel az 1. a boltban, aki ilyet vesz magának ;)

20/L

2011. ápr. 24. 23:14
 2/5 A kérdező kommentje:

igazából teljesen gyereknek nézek ki xD szóval ezért is érzem úgy,hogy gáz lenne a szitu.

de még ismerősöket sem kérhetek meg mert az meg milyen? nincsen most barátom :d

2011. ápr. 24. 23:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Rendelj a netről.

Ha nem te veszed át a csomagot akkor sincs gond mert nem írják rá hogy mi van benne.

2011. ápr. 24. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézd az ilyen boltokba az eladók 99% nagyon jól tudja, hogy aki bemegy általában azt se tudja mit mondjon és teljesen zavarba van. Valójában ez az első feladatuk, hogy finoman segítsenek a vevőnek, és ne érezzék magukat zavarba. Azt pedig, hogy magadnak veszed-e, vagy barátaidnak úgyse kérdezik meg, és én még nem halottam róla, hogy személyit kérnének...
2011. ápr. 25. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Egy sexboltot mutatnak be. 15:00 nál mesél a csávó a vevőkről.

2011. ápr. 25. 12:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!