Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Minek örülnétek szülinap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Minek örülnétek szülinapotokon?

Figyelt kérdés
Holnap lesz a barátom 25. szülinapja.Valami emlékezetes estét szeretnék,nem csak sima szex.Ti minek örülnétek?
2011. ápr. 24. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Én a 20. szülinapján sztriptízeltem a barátomnak, Ő el volt ájulva tőle, ahogy leáll a zene, nekem esett és vadul kinyalt, utána pedig szeretkeztünk az ágyban, aztán a zuhanyzóban, aztán reggel volt még egy menet az ágyban... Szerintem érdemes bevetni, akkor is, ha nem vagy olyan ügyes táncban- hidd el, nem az fogja érdekelni, milyen a tánctudásod. ;)

20/L

2011. ápr. 24. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
mínusz egy évnek tudnék örülni a legjobban
2011. ápr. 24. 23:07
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
edes harmas (pasid + te + meg 1 lany )
2011. ápr. 24. 23:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Adj át neki borítékban egy pozitív terhességi tesztet! Na az emlékezetes lesz.

Hogy én minek örülnék? Annak ha a csajok nem hinnék azt, hogy a férfiaknak csak a szex a mindenük. És mivel sose csináltam nagy ügyet a születésnapokból, annak is nagyon tudnék örülni, ha nem rendezne nekem meglepetés bulit 20-30 olyan emberrel, akiknek a nagy részét vagy nem ismerem, vagy nem kedvelem. Annak is örülnék, ha nem felesleges, tipikus csajok baromságot adna, fényképes bögre, gagyi nyaklánc és a többiek, hanem valami olyasmit, aminek hasznát veszem. Nem kell nagyon drágának lennie, elég valami apróság is. Nem szeretek úgy tenni, minta örülnék egy felesleges, giccses baromságnak, csak azért, hogy ne bántsam meg. És elmenni sem szeretnék hazulról, hogy aztán azt is nekem kelljen kiperkálni, csak mert én vagyok a férfi.

De hát én már csak ilyen elvont vagyok.

2011. ápr. 25. 01:47
 5/8 anonim ***** válasza:

01.47 !

Milyen hasznos dolgokra gondolsz?

2011. ápr. 25. 02:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Mit tudom én, kiegészítő a számítógéphez, vagy a kocsihoz például.

Mivel nagyon szeretek inget hordani, ezért tudnék örülni egy szép kockás ingnek, mert fel tudom venni, tehát haszna is van.

De az ilyen csajos baromságoknak mi haszna van mégis? Jó nem azt mondom, hogy nem örülnék egy fotós bögrének, vagy párnának, esetleg plüssállatnak, mert nagyon díjaznám a szándékot, de ezekből az is lejönne nekem, hogy "ó születésnapja van, valamit vennem kell, de semmi ötletem sincs."

A csajok azt hiszik, hogy ezeknek tud örülni egy srác, mert ha nekik tetszik, akkor, majd nyilván a barátjuknak is.

Fordítva nem tudom milyen érés lenne. Egy csaj vajon örülne, ha egy üveg piát, focis, vagy autós dolgot adnék neki. Mert lehet, hogy én úgy gondolom, hogy ez jó, meg örülne neki, de lehet, hogy ő máshogy véle.

Összefoglalva, mindenkinek olyan ajándékot kell adni, ami kapcsolódik a világnézetéhez és a gondolkodásmódjához. Mégis milyen kapcsolat az olyan, ahol az egyik fél nem ismeri annyira a másikat, hogy ne tudja mi kell neki?

2011. ápr. 26. 14:16
 7/8 anonim ***** válasza:
'Mégis milyen kapcsolat az olyan, ahol az egyik fél nem ismeri annyira a másikat, hogy ne tudja mi kell neki?' ez megfogott
2011. ápr. 29. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez most olyan jó értelemben fogott meg?
2011. ápr. 30. 18:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!