Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hiszem terhes vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem terhes vagyok. Hogy mondjam el a barátomnak?

Figyelt kérdés
vettem két tesztet és mindegyik azt mutatta hogy terhes vagyok.Nekem nincs ellenemre a baba,de nem terveztük nem tudom hogy a barátomnak mennyire fog tetszeni.Félek elhagy.Szerintem ő még bulizni akar élvezni az életet,viszont én semmiképp nem akarom elvetetni.
2011. ápr. 24. 21:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Csak egyféleképpen mondhatod el, mégpedig úgy hogy elmondod neki.

Hogy utána mi lesz azt majd közösen eldöntitek.

2011. ápr. 24. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
ülj le vele kettesebn, egy nyugodt helyre ahol senki sem za varhat titeket, és mondd el neki, beszéljétek mega dolgokat.
2011. ápr. 24. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele ha szeret nem fog elhagyni, ha elhagy akkor nem érdemel meg téged. A gyerek nagyon nagy felelősséggel jár ezért inkább azon agyalj hogy megvannak e a megfelelő körélmények.
2011. ápr. 24. 21:25
 4/16 szamo77d ***** válasza:
37%

Nagyon örültem soraidnak, egy valami miatt! Meg is mon-

dom: hogy nálad szóba sem jöhet az abortusz! Te nem le-

szel babagyilkos! A barátodnak pedig ne kertelj, bumm! és

tudja meg, hogy mi a helyzet! Ne engedd magad az AB-ra rá-

beszélni! A babák olyan szépek, aranyosak! Gondolj bele,

majd mikor mentek levegőzni és tolod őt a babakocsiban,

milyen jó, hogy nem vetetted el! A fiú pedig vállalja a felelősséget! Ha szeretkezni jó volt, akkor ebben a helyzetben se hagyjon faképnél, tessék férfi módjára

viselkedni!

2011. ápr. 24. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ?
2011. ápr. 24. 21:26
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen a körülmények hála égnek megvannak.De ha elhagy..és majd nem fogok senkinek kelleni mert gyerekem van..Ettől rettegek.Tudom nem ezzel kell foglalkozni hanem azzal hogy a gyerek mindent megkapjon amire szüksége van.De én nagyon félek a magánytól. 24 vagyok a barátom 26
2011. ápr. 24. 21:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Ha nálam 24 évesen minden körülmény meg lenne teremtve a babának, akkor igazság szerint a barátom reakcióját letojnám. Jó, meg van értve, hogy félsz a magánytól, na de gondolj bele, a barátod is már benne van a babázós korban szerintem.

Ülj le vele, és mondd el neki!

2011. ápr. 24. 22:09
 8/16 anonim ***** válasza:
25 évesen lesz egy kisbabád, ha esetleg túl sok felesleget szednél fel 1 év alatt leadod, addig pedig úgy is a babával törődsz nem azzal hogy egyedül maradsz, 1 év után pedig ha visszanyered a terhesség előtti énedet ugyan úgy találsz magadnak férfit, és akkor már legalább nem felelőtlen férfit találsz, hanem egy olyat aki babával is elfogad, csak magadra hallgass, senki másra!
2011. ápr. 24. 22:25
 9/16 szamo77d ***** válasza:

Nekem nincsen gyermekem, sajnos. Ezért kapva-kapnék egy

olyan fiatalasszonyon, akinek van egy drága kis helyes

gyermeke! Figyelj! Ha a barátod emiatt dob, itt ígérem,

hogy azonnal feleségül veszlek, a gyereket adoptálom, de azt a fiút még a gyerek vagy a Te közeledben sem akarom

látni az életben soha! Nem tudom, mi van velem, hogy

ilyeneket írok, de istenuccse megteszem! Majd együtt fel-

neveljük a gyereket, nem fog hiányt szenvedni semmiben!

Komolyan gondolom, amit leírtam! Ne feledd! Ha úgy alakul,

keress meg!

2011. ápr. 25. 06:13
 10/16 anonim ***** válasza:
szamo77d remélem tudod, h egy gyerek nemcsak cuki baba. óvodábamegy, iskolába, egyetemre! nem csak babakocsiban egy cuki pofi.
2011. ápr. 25. 09:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!