Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Orális kényeztetésnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Orális kényeztetésnél mit szerettek legjobban, illetve van valami különleges dolog, amit nagyon szerettek? Szeretném egy kicsit meglepni a barátomat.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:

heréit nyalogasd és kapd be....az tuti siker :D

mondjuk egyéntől függő

2011. ápr. 24. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
A hereizgatás valóban nagy szerepet jelenthet egy orális szexnél, de ez tényleg egyéntől függ. Aztán pl. mélytorok de ezt se tudja mindenki...
2011. ápr. 24. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Játszál vele sokáig,pld kb.1-másfél óra után garantált a hatalmas élvezés,aztán ha elment,akkor még szopogatsd egy kicsit, szivogatva-tuti remegő lábak(nálam bevált)30 f
2011. ápr. 24. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Én az utána levő szopogatással vigyáznék, ahhoz előbb tapasztald ki, hogy a barátodnak jólesik e. Mert pl. az én barátomnak annyira érzékeny lesz a makkja, hogy ha kicsivel is tovább szopom az elélvezés után, az már nagyon fáj neki.

Amúgy én is a heréit szoktam néha bekapdosni meg szopogatni közben, vagy a kezemmel simizem, ezen kívül azt imádja a barátom, ha nem csak szopom, hanem összevissza nyalogatom, főleg ha a heréitől kezdve végignyalom a tövétől a csúcsán keresztül a másik oldalon a tövéig (remélem érthető :$)

20/L

2011. ápr. 24. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:

pl én nem szeretem ha nyalogatják a heréim, kézzel viszont mehet nyugodtan

ha levetköztetted, simulj hozzá nyugodtan...közbe kezeddel dolgozd meg rendesen, csussz lefelé szépen lassan....(nekem pl medencém felett 2oldalt olyan érzékeny az odlalam, h arra nagyon kapom!:D

továbbá szájjal+kézzel kényeztesd!

2011. ápr. 24. 21:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!