Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Orális kényeztetésnél mit szerettek legjobban, illetve van valami különleges dolog, amit nagyon szerettek? Szeretném egy kicsit meglepni a barátomat.
heréit nyalogasd és kapd be....az tuti siker :D
mondjuk egyéntől függő
Én az utána levő szopogatással vigyáznék, ahhoz előbb tapasztald ki, hogy a barátodnak jólesik e. Mert pl. az én barátomnak annyira érzékeny lesz a makkja, hogy ha kicsivel is tovább szopom az elélvezés után, az már nagyon fáj neki.
Amúgy én is a heréit szoktam néha bekapdosni meg szopogatni közben, vagy a kezemmel simizem, ezen kívül azt imádja a barátom, ha nem csak szopom, hanem összevissza nyalogatom, főleg ha a heréitől kezdve végignyalom a tövétől a csúcsán keresztül a másik oldalon a tövéig (remélem érthető :$)
20/L
pl én nem szeretem ha nyalogatják a heréim, kézzel viszont mehet nyugodtan
ha levetköztetted, simulj hozzá nyugodtan...közbe kezeddel dolgozd meg rendesen, csussz lefelé szépen lassan....(nekem pl medencém felett 2oldalt olyan érzékeny az odlalam, h arra nagyon kapom!:D
továbbá szájjal+kézzel kényeztesd!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!