Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbeszélitek egymással szex előtt hogy mi akartok mire vágytok. Ilyesmi?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 20:13
1/8 anonim válasza:
Nem. Mert mi nem forgatokonyvvel dugunk.
Amugy alap, hogy tudom, mit, hogy szeret, meg o is nekem. Nem vagyunk mar kiskamaszok.
2/8 anonim válasza:
Persze! Pontokba szedjük, beszámozzuk, és kiakasztjuk az ágy fölé. Ha menet közben nem tudjuk mi jön, csak rápillantunk. Jah meg odaírjuk az egyes pontok mellé h mennyi időt szánunk rá. Ha nem sikerült percre pontosan elélvezni, akkor sajnálattal ugyan, de abbahagyjuk, és másnap újra próbálkozunk.
3/8 anonim válasza:
Első előtt jó ötletnek tartom, de utána már úgy jó, ha magától jön. Vagy érdemes órákkal azelőtt beszélni, s nem a pillanat hevébe, mert akkor úgy jő ki, hogy a szex csak egy elvárás egymással szembe. Persze azt is díjazza a csávó, ha szex közbe beköpi a csaj, hogy most így meg úgy.
4/8 anonim válasza:
Nem beszéljük meg. Tudjuk, hogy mi esik jól a másiknak. Illetve közbe is lehet mondani, hogy hogyan szeretnéd, irányíthatod is a kezét, a testét stb. Nincs ezen mit megbeszélni. :)
5/8 anonim válasza:
Ha épp valamire vágyom, akkor mondom, mert nem gondolatolvasó, de nincs lista arról, hogy mi lesz.
6/8 anonim válasza:
Nem rögtön szex előtt, mert nem csinálunk másodpercre pontos terveket.
De napokkal, órákkal előtte, utána szoktunk beszélgetni a szexről, kinek mi esne még jól, mit próbálnánk ki, stb.
7/8 anonim válasza:
Igen, előre megtervezzük, megbeszéljük, begépelem, bekeretezem, felakasztom a falra, és csak az alapján csináljuk. Máshogy nem is lenne jó!
8/8 anonim válasza:
Én már voltam úgy,hogy ,,előjáték",flört gyanánt beszélgettem a partnerrel a szexuális igényeimről.Ez számomra az úgy nevezett verbális izgatás.Az egyik erogén zónánk az agy,szóval szex előtt ezek a kis beszélgetések nem is olyan rosszak felvezetésnek,utána jöhet az előjáték....stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!