Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudom hogy mindenkinek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy mindenkinek olyan amilyen de mégis jó a farkam vagy sem? (a többi lent)

Figyelt kérdés

17,5 éves fiú vagyok, 15cm hosszú és 4,5cm vastag, az jó vagy milyen???????

Tajparasztok és jobbágyok ne írjatok.......köszönöm :)

2011. ápr. 24. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Jobbágyok?! Jah mert hogy nekik a földesúr úgysem nem engedi meg h neten lógjanak. Elcsúsznának a robottal...
2011. ápr. 24. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem te tudod a legjobban, h joe, te latod eloben
2011. ápr. 24. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
20:09 xDDDDDDDDDDDD
2011. ápr. 24. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
15 centis répára ne jobbágyozz kicsi huszár :) Az átlag alját súrolod.
2011. ápr. 24. 20:16
 5/11 A kérdező kommentje:

20:16 kicsit utána néztem hogy tényleg átlag alatti-e

[link]

Az ázsiai emberek élnek a legkisebb "lábon", péniszük átlagosan 11 cm merev állapotban. Az európai "szabvány" átlaga 13-17 cm, míg az afrikai 18 cm. A magyar férfiaké átlagosan 12-15 cm. <<<<<<<< ez a kis rész benne van :)))

amugy az a baj a legtöbb emberel hogy azzal menőzik hogy neki 17cm meg neki nagy van..... istenem először nézd meg még egyszer mekkora és ne hazudgálj össze vissza.....

persze lehet nagy de lehet hogy szar........

2011. ápr. 24. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:

teljesen átlagos lomposod van, ne aggódj, bárkinek megfelelne.

amúgy nem a hossza számít, hanem a vastagsága. szerintem:)

23L

2011. ápr. 24. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:
és nefeledjétek nincs kicsi fas* csak kitágult, szétbszott plna
2011. ápr. 24. 21:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

*depressziv, pesszimista onsajnalat indul*

Elore is elnezest kerek, de ezt most muszaj kiadnom: miert van az, hogy egy csomo rosszindulatu, bunko, unintelligens, szemet, masokat lekezelo es lenezo ferfinak nagy es/vagy vastag farka van es vigan valtogatja a csajokat, a rendes, johiszemu, intelligens, kedves sracoknak meg kicsi es/vagy vekony penisz jut es meg cserebe jol ki is rohogik es lesajnaljak oket???? A rossz dolgok miert a jo emberekkel tortennek????

Ha valaki meg nem tudna, most szolok: sz*rul mukodik a vilag, valami nagyon felre lett itt programozva a matrixban!!!!

*depressziv, pesszimista onsajnalat vege*

2011. ápr. 24. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Kedves utolsó! Ezért vagyok én ateista... Ha a világ úgy működne, h a jók elnyerik jutalmukat, a rosszak pedig a büntetésüket, elhinném h valóban létezik isten... :)
2011. ápr. 24. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
^^ így van. és elegem van a "mindennek oka van" és "vannak nálunk rosszabb helyzetűek is" vigasztálokból.
2011. ápr. 25. 09:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!