Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelni akarok a barátommal. Mivel tudnám még fokozni?
Figyelt kérdés
fél éve vagyunk együtt én még szűz vagyok.Én 20 ő 23.Úgy gondoltam miután haza ér a munkából meglepem. Vettem szép új fehérneműt.Bekészítek egy jó forró fürdőt,kirakom a gyertyákat.Csináltam finom vacsit,meg vettem masszázs olajokat.Emlékezetes estét szeretnék.Szerintetek mivel tudnám még fokozni?2011. ápr. 24. 19:53
11/19 anonim válasza:
Voros bor tokeletes. Kicsit oldodsz, megsem rugsz be tole.
12/19 A kérdező kommentje:
Mivan cicám?:D Ennyire unatkozol hogy ide irogatsz?
2011. ápr. 24. 20:17
13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ.:)
megpróbálok nem ideges lenni.
2011. ápr. 24. 20:18
15/19 anonim válasza:
Szép dolog, hogy eddig is vártál vele, biztos nagyon jó lesz, ne izgulj, engedd el magad :)
16/19 anonim válasza:
a vacsihoz tökéletes pár pohár bor és fűszerezés kép a szobába párologtass illóolajat vagy füstölőt vagy gyújtsd meg egy illatgyertyát.
főleg a fahéj illat tudja élvezetesebbé tenni az estét :)
de lehet bármiféle lazító illat, ami kellemes és az éjszakához illő
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos az nincs itthon.Meg ugye ma a boltok sincsenek nyitva szóval már venni se tudok...
2011. ápr. 24. 20:49
18/19 anonim válasza:
addig tanulj meg mélytorkozni azt díjazni fogja
19/19 anonim válasza:
Abban nincs mit díjazni, ugyanis a péniszen a makkon vannak az érzékeny helyek, tehát nem is értem egyesek miért tartják előnyösnek a "mélytorkozást"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!