Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves férfi egy 20 éves nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfi egy 20 éves nő szüzességével?

Figyelt kérdés

20 éves múltam, szűz vagyok, még nem igazán volt komoly kapcsolatom. Most talán ígérkezik valami egy 30 éves férfi személyében, de kicsit tartok attól, hogy mit szól majd ha esetleg komolyabbra fordulnak a dolgok és bevallom neki, hogy még szűz vagyok. Elvégre egy 30 éves már gondolom nem annyira szeret szűz lányokkal bajlódni. Mi a véleményetek erről? Főként fiúk válaszára lennék kíváncsi.

20/L

2011. ápr. 24. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak boldog lesz h nem ment át rajtad egy egész megye!!! nyugi semmi baj nem lesz ha ezért kidob akkor nem ő az igazi!
2011. ápr. 24. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha értelmes, akkor nem fog emiatt dobni sőt örülni fog neki hidd el
2011. ápr. 24. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes, normális gondolkodású férfiról van szó, egész biztos megérti, sőt, ez nagyon nagy dolog, szerintem vannak, akik kimondottan örülnek annak, ha valakinek ők az első. A kora alapján pedig szerintem teljesen jó, hogy valamivel idősebb. :D Figyelni fog rád, türelmes lesz veled. Remélhetőleg. De ha már eddig megtartottad, jól gondold meg, ő tényleg érdemes-e rá!
2011. ápr. 24. 18:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Aczél

Kérdező, viccelsz?

El sem fogja hinni először, biztos meg fogod lepni vele! :)

és pozitív értelemben.. :P

2011. ápr. 26. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Számomra megtiszteltetés volna ha egy 20 éves lány nekem adná a szűzességét.Nem szégyen ez neked,inkább légy rá büszke!Jó döntés szerintem ha tapasztaltabb férfit választasz erre az alkalomra:)Remélem kellemes lesz az élményed! 34F
2011. ápr. 26. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Tuti örülni fog neki..;D és grat h méég 20 évesen nem vesztetted el :D
2011. ápr. 26. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan lány vagyok, de hasonló cipőben jártam mint most te! Szerintem ne parázz rá, úgyis ha odáig juttok, meg már előbb is szóba fog kerülni a dolog. Az én párom teljesen oda volt hogy még szűz voltam és tetszett neki a "bajlódás":D
2011. ápr. 26. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Chippendale gigolót béreltél baaszni, vagy egy párkapcsolat van kialakulófélben?

Ha így tartasz a hapitól, akkor nem vagytok összeillőek.

2011. ápr. 26. 15:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!