Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közrejátszatok a korai magömlésében?
Van egy barátom, és hát nem igazán járunk, inkább kéjbarátságnak mondanám a kapcsolatunkat. Nagy vonalakban tisztában vagyok az okokkal, h miért lehet ez, de közrejátszhatok olyan szinten, h nincs köztünk szerelem, v hasonló? (csak érzelmes kapcsolatai voltak)
És ha nem nálam kezdődött?
Amúgy őszinte a kapcsolatunk, nincs közöttünk stressz, (csak emiatt van zavarban) járással is próbálkoztunk, türelmes vagyok vele, támogatom meg minden ilyesmi. Szeretnék neki segíteni, ezért szeretnék megerősítést kapni.
Mi is a kérdés pontosan, hogy miattad koraimagömlik a csávó?
Tuti, hiszen Te csapolod meg :) Van ez így, néha egy-két eltalált nyelvmozdulat, vagy egy kellemesen fogadó punci még a legcsakorlottab 3órán át is tudok dugni srácot is elrepíti azonnal.
Ne parázz ezen, elrepül a srác, picit pihegtek egymáson, 5-20 perc után mehet a fejed döngetése a falba.
ehhez semmi köze a szerelemnek.
mennyire rövid az a rövid?
én is eltudok menni 2 perc alatt is és 30 perc alatt sem.
attol függ titokban (de ez férfi titok! ugyhogy elne mondd senkinek) attol függ hova tereli a gondolatait.
ha egy olyan csajra akit nem kaphat meg akkor hamar elmegy, ha rád akkor közepes-ettol függ mennyire vágyott rád amig nem látott- ha eltereli a gondolatait egy házépités vagy autószerelési témára fejben vagy számol ilyen egyszerüeket mint 230 szorozva 452 vel fejben szex közben na akkor hosszan birja.
ha magának akarja h jólegyen akkor hamar elmegy, ha neked jót akarna, ilyenekre terelné az agyát, igy neked jobb, figyelni kell rád is.
bár én erre kb 20 évesen jöttem rá vagy 22, lehet nem is tud e praktikákrol.
őszinte voltam.
25F
Hát annyi, hogy lehet-e részem benne.
Hát van amikor 1-5 perc. De van amikor másodszorra sem bírta tovább. Nem önző, rám is figyel, legalábbis gondoskodik rólam is. Havonta talán 2x3x tudunk találkozni, nem a szomszédban lakunk, Ő 22 éves.
A 25 éves fiúnak annyit mondanék, hogy igen, ilyen is van, de ne általánosíts. Az én barátom épp az érzelmei miatt nem bírja, csak nagyon kevés ideig. Elmondta lépésről lépésre...nagyon kíván, már csókoknál feláll neki, hosszúak az előjátékok, és tudom, mert én is így vagyok: már intenzív csóknál az orgazmus előtt állunk. Amikor beteszi, érzi, hogy egyesültünk, és annyira izgató neki...persze, hozzájön az is,hogy én vagyok az első, és gyakorlatlan.
Nem igaz, hogy "ha akarná, bírná akármeddig". Már a heréit húzza közben, hogy fájdalmat okozzon magának, elszorítja, és ki van tőle, hogy nem tud orgazmushoz juttatni. De minden mással úgy kényeztet, ahogy csak tud...:)
Szóval, kedves Kérdező, lehet hogy a srác többet érez irántad, de egy biztos, rohadtul izgató és szexi lehetsz neki, különben nem lenne ez. Meg lehet hogy gyakorlatlan.
egy a lnyeg. ha mindig csak ő megy el, és te nem, akkor az hosszútávon bukta.
ne játsszad meg az orgazmust mondd meg neki hogy ez igy tré, ha tényleg tré.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!