Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a jelek a férfiaknál?
Figyelt kérdés
Mint pl . ha minden férfi ismerősöm és ismeretlenek vagy folyamatos szemkantontust tart velem vagy egy idő után zavartam elfordítják a fejüket, de a testük teljesen felém néz. Nem ismerem annyira a testbeszédet de ez jót jelent nem?2011. ápr. 24. 18:46
1/8 anonim válasza:
azt jelenti, hogy úgy volt kedve leülni, és pont arra volt kedve nézni, gondolom így kényelmes neki, ilyen az emberi természet.Én csupán ennyivel magyaráznám.
2/8 anonim válasza:
Ezzel is nyitnak feléd. De a tisztelet jele is.
3/8 anonim válasza:
Tudod nem facebukon meg diszkóban kéne közösségi életet élni, ahol vagy nem látod a másikat, vagy mindenki rángatódzik, mint az elmebetegek/mondjuk azok is/.
Tapasztald ki, mint minden normális ember...
4/8 JulesM111 válasza:
Öszintén, mekkora melleid vannak? Lehet ezt bámulják.
Ami ok lehet ilyenkor még:
- bajszod van
- olyan ronda vagy, hogy eleinte lemerednek, majd utána fordulnak el
- néznek erősen, és nem hiszik el, hogy ennyire buta vagy
- megdugnának, de mikor megszólasz inkább mégsem, ezért a fejelfordítás
sorry, több ötletem nincs
5/8 anonim válasza:
Lehet a hátad mögött volt egy nagyon jó nő, és azt figyelték, és egy kicsit zavarba jöttek, mikor a nő észre vette, hogy nézik. Te szerencsés szemtanúja voltál eme közjátéknak. Érdekes jelenségeket produkál ez az élet, továbbra is legyél ilyen figyelmes, és feltétlenül kérdezd meg itt is, hogy mi is elmondjuk a véleményünket.
6/8 anonim válasza:
ezek olyan jelek, amik az UFO-k földreszállását megelőző napokban történnek.Valszeg ez lehet a háttérben. Hülye kérdésre hülye válasz... Körülménytől függ. Lehet dugnának veled, lehet jó a melled, vagy jó rajtad valami, amit szívesen néznek, a másik oldala, hogy valami nagy gáz van veled..ez annyi mindentől függ..
7/8 anonim válasza:
igen, igen sok mindentől függ, de leginkább az esőerdőktől. Hiszen, ugyebár tudjuk minden az esőerdőből ered, szóval szerintem ez is kihatással lehet erre a furcsa férfi viselkedésre, de cáfoljon meg valaki. én csak erre tudok gondolni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!