Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hányszor szeretkeztek a párotokkal átlagosan? És mi a napi rekordotok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 18:34
1/9 anonim válasza:
Hetente 2x, ezen felül becsúszik az orális szex, amikor úgy tartja kedvünk. 5 éve vagyunk együtt.
2/9 anonim válasza:
3-5 az átlag,pontosan nem tudom mennyi lehetett a rekord,de volt,hogy egy nap 4x voltunk együtt és heti szinten 10 fölött produkáltunk.
3/9 anonim válasza:
sok a meló örülünk ha találkozunk heti 2* 3 éve vagyunk 1ütt...
4/9 anonim válasza:
Jajj, a rekord lemaradt: 1 nap 5x szeretkeztünk, és akkor összeszámolva 32 orgazmusom volt...:) A barátom számolta, és a nap végén megállapította, hogy sajnálja, amiért nem nőnek született....:)
5/9 anonim válasza:
ó, a jobbak már rájöttek arra hogy oroszlánnak vagy disznónak érdemes újjászületni ugyanis egy disznónak 30 percig van orgazmusa, az oroszlánok meg akár napi 50x is közösülnek :)
7/9 anonim válasza:
a 30 perces disznó orgazmust már én is hallottam. nem lehet rossz, de ha belegondol az ember, lehet már a végére fáj az orgazmus. a 30 perc az 30 perc....:)
8/9 A kérdező kommentje:
Hahaha...köszi a válaszokat :)
32 orgazmus? Komolyan?
Fél óráig olyan extázisban lenni? Jó lehet a disznóknak xD
2011. ápr. 24. 20:31
9/9 anonim válasza:
régebben még heti 5 és napi 1-2 aztán heti 2 alkalom de akkor 6 egyszerre manapság már csak 1-1:(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!