Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Miutan a pasitok kinyalt benneteket, ti meg smaroltok vele?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 18:23
3/13 anonim válasza:
Ez az alap. Miután leszoptok, mi is megcsókolunk benneteket, ez egyfajta köszönet. :D
4/13 anonim válasza:
persze, szeretm érezni magamat az ő szájában is, meg az enyémben is :D tökre fel tud izgatni:)
5/13 anonim válasza:
Ha ő megteszi azt, hogy kinyal, akkor én megteszem azt, hogy megcsókolom utána. (de nem szívesen az íz miatt)
6/13 anonim válasza:
Naná, nincs gondom magammal. A szexben ilyeneken nem szabad fennakadni. 23/L
7/13 A kérdező kommentje:
nem is akdtam fenn:) csak kíváncsi voltam h van-e még más is aki megcsinálja:D
2011. ápr. 24. 19:05
8/13 anonim válasza:
Én szoktam őt megcsókolni, miután kinyalt, de fordított esetben előbb mehetek szájat mosni, nem hajlandó az önnön nedveivel találkozni. Ha nem élvez még el, vagy nem a számba, akkor esetleg lehet még csók, csak az ondóját kerüli. De ez nem panasz, mert már elfogadtam ezt így, és tiszteletben tartom a kívánságát, szeretem annyira, hogy csináljam neki, és ráadásul úgy, ahogy ő szeretné:P
9/13 anonim válasza:
Természetes hogy megcsókolom utána is.
Sőt ha gumival vagy anélkül volt bennem és még nem ment el(pl pózt váltunk) akkor szívesen bekapom még.
Ha elmegy a számba, utána is megcsókol, akkor is ha pl olyan a szám.
Ő se undorodik, én sem.
Nincs ilyenkor nálunk semmi undorodás.. Ha megjön nekem akkor is nyal.
10/13 anonim válasza:
Én megcsókolnám, nálunk ő nem szívesen.. sem miután ő elégíttett ki, sem miután én őt (még ha nem is a számba ment el). Elfogadom, de kicsit körülményes utána egyből rohanni fogat mosni...
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!