Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit csinálnátok ha 24 órára férfiak lehetnétek?
Figyelt kérdés
A kérdés magáért beszél.2011. ápr. 24. 17:49
21/31 anonim válasza:
felfogtam, hogy magadról beszélsz, de szerintem ez nem nemfüggő :D
22/31 anonim válasza:
de azért szerintem 90%-ban a fiúk szeretik a lövöldözős játékot, és fordítva
23/31 anonim válasza:
Megverném azokat a férfiakat akik eszköznek nézik a nőket... Majd persze dugnék csajokkal...
24/31 anonim válasza:
^^ez a kérés nagyon izgis ..
Még soha nem gondolkodtam azelőtt h mit tennék ha 1 napra pasi lennék.Most arra jutottam :
1. fölszednék egy csajt (mint sokan mások én is csak az élvezetélt )és egész nap sze*elnék vele ,h megtudjam milyen érzés a férfiaknak:D .2
jah meg biztos buliznék egyet a haverokkal jól beállnék aztán valami vállalkozószellemű lánnyal leszopatnám magamat.
3. kiverném
4.verekednék egy olyan igazi istenkirályat , hogy már lábra alíg bírok állni , de azért még ütőm a másikat :D
Így most hirtelen ezek jutottak az eszembe , de biztos, hogy egy csomó mindent kipróbálnék , amit még csak lehet a világon :D
25/31 anonim válasza:
úristen lányok, szégyent hoztok a női nemre. :D na amúgy én biztos nem feküdnék le egy csajjal sem, mert tudtommal attól, h fiú bőrbe bújtam, attól még ugyanaz vagyok aki, és nem vagyok leszbikus.. persze kiverném, arra kíváncsi vagyok milyen. pisilni amúgy is kéne, szóval ez is hülyeség, hogy azt kipróbálnád, mert kénytelen leszel. :D én inkább a magukat nagyra tartó libáknak tennék megjegyzéseket, persze csak fölényesen, nem bunkón, hogy nézzenek magukba. ezenkívül kipróbálnám, hogy mennyivel lennék erősebb. :D jól összehaverkodnék a haverjaimmal egy buliban, és valahogy elérném, h szóba kerüljek, és kíváncsi vagyok, hányan mondanák h jó csaj vagyok meg hasonlók. férfi sportok, nem innám magam részegre, meg feltalálnám magam..
26/31 anonim válasza:
Vicces lenne, ahogy a "felszednék és megdugnék egy csajt" típusú válaszok írói koppannának, amikor elküldik őket a kiszemelt lányok :D
27/31 A kérdező kommentje:
Az utolsónak milyen igaza van! Néha csak magukba néznének, és látnák hogy őket sem egy szóval lehet levenni a lábukról, és mennyi férfit utasítottak már el...
2011. ápr. 24. 21:14
28/31 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDD ez k*rva jo :D miket csinálnának már csajok
29/31 anonim válasza:
én ha átváltoznék pasivá, simán lefeküdnék csajjal. Így is csak azért nem teszem, mert nem ez a norma
30/31 anonim válasza:
egyszer jöttünk tesióráról egyik oszttársammal és felvetődött ez bennünk. mindketten azt mondtuk, hogy gyorsan kivernénk aztán rohannánk dugni. nem ezért, mert ilyen férfiak lennénk, hanem mert ilyen férfiak lennénk 1 napra. pusztán kíváncsiságból, h milyen lehet a másik nemnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!