Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Ti szoktátok ingerelni a ciciteket szex, esetleg maszti közben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy saját magatoknak, nem a pasitok.2011. ápr. 24. 16:38
11/14 anonim válasza:
"nem ez pasI dolga azért van,hogy kielégítsen akkor meg minek simizem én magamat..pffffff"
Mondjuk, mert néha kevés az a két kéz, ami a pasinak van. Én legalábbis sokszor szeretnék több kezet. Újjazni, hasat, combot, mindkét cicit, arcot nyakat egyszerre simogatni. No meg az oldalát is. Szóval igazán segíthetnél néha... :)
12/14 anonim válasza:
Nem. Egyszer barátnőm javaslatára kipróbáltam, de mivel semmit se éreztem, így abba is hagytam. Nem is értem, minek kéne azt csinálni.
13/14 anonim válasza:
Igen, a simi, vagy maszírozás nagyon ott van :D
de a mellbimbó megcsavarása, nekem különösen bejön :P:DD
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon érdekes volt számomra.
2011. ápr. 27. 22:57
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!