Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek is szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is szexuális játékokat játszott ez a kisfiú?

Figyelt kérdés
Képzeljétek el, tegnap fodrásznál várnom kellett egy tíz percet, mert az előttem lévő nő haja még nem volt kész, és ott volt a nő kisfia is, max 7 éves de inkább ovis, várta az anyukáját, amikor bementem, épp rajzolt meg firkált. Egy lap, egy grafitceruza meg egyradír volt nála, meg egy kis plüss párduc. Elkezdte a ceruzával döfködni a párduc lába közét, de teljesen olyan mozdulatokkal, aztán a cerkát a saját (kisfiú)két lába közé fogva felállította, és a párduct "lovagoltatta" rajtam megintcsak nagyon élethűen:D Aztán a ceruzát a hegyénél fogva beleállította a radírba, és azzal döfködte tovább a párduc "punciját". És esküszöm hogy nem az én fantáziám a rossz. Honnan tanulhat ilyeneket egy ilyen kicsi gyerek?:D
2011. ápr. 24. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
érdekes!
2011. ápr. 24. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Az internet rossz, értem!
2011. ápr. 24. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet meglátta a szüleit
2011. ápr. 24. 16:58
 4/13 anonim ***** válasza:

valszeg látta a szüleit ezt csinálni azért

és ugye mivel fogalma nincs arról, hogy anyu-apu éppen kistesót gyártott amit úton-útfélen nem kürtölünk ki fel sem merült benne, hogy ne játsszon ilyet

2011. ápr. 24. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem a saját cerkáján akar igazi párducot lovagoltatni, addig teljesen mindegy. Katonásat is játszanak a gyerekek, mégse lesznek gyilkosok.
2011. ápr. 24. 17:34
 6/13 anonim ***** válasza:
ez már az ovisoknál is alap..sajnos
2011. ápr. 24. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Látott 1 filet vagy meglátta a szüleit.De amíg nem elégítik ki a kiváncsiságát addig nem fogja hanyagolni a témát.Értem ez alatt hogy valami rossz mesét ki kell találni hogy anya meg apa éppen heggesztettek vagy valami:)
2011. ápr. 24. 17:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyébként az annya mit szólt hozzá?
2011. ápr. 24. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Sok szülő nem törődik azzal, hogy mit néz interneten a gyerek.
2011. ápr. 24. 18:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Gyereknél ez normális, csak szólok.

Mert látott valahol valamit, és a gyerekek a játékukban a valóságot játsszák el, amit a közvetlen környezetben látnak.

Pszichoszexuális fejlődés, nemi identitás, nemi szerep kialakulása, ezeket utánzással tanulja meg, sajátítja el a gyerek. Továbbá ő így tudja feldolgozni azokat az ingereket amik érik őt, ill. így vezeti le a feszültséget.

Pl. pszichó tanárom mesélte, h az oviban a kislány főzőcskézett, és a kisfiú meg mögé ment és odaszólt neki, h "csinálj vacsorát te büdös k.va" És mint kiderült, az apuka tényleg így beszélt a kisfiú anyjával.

2011. ápr. 24. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!