Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Van olyan, hogy bár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan, hogy bár elélveztek, csak egy pár csepp valami jön, szóval elhanyagolható mennyiségű cucc?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert érdekes eset esett meg velem :) Elvileg a partnerem kivette és a szeméremdombomra verte a dolgot, nem láttam, csak éreztem ugye, h összeken. De aztán mikor öltözni akartam és lenéztem, láttam, h nincs ott semmi :D Vagy 5 percet feküdtem még utána...hova lett azalatt az 5 perc alatt? :D Olyan kevés lett volna, h beszívta a bőröm vagy mi? Bocsi ha marhaság, de ilyet még nem ettem :)
2011. ápr. 24. 15:56
 1/8 anonim ***** válasza:

"ilyet még nem ettem"

LoL :D

2011. ápr. 24. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Amint írtad... Megetted. Ha megeszed, akkor már nincs ott:D

Viccet félretéve, van amikor csak kevés jön. Ha mondjuk sűrűn vagytok együtt, akkor nincs ideje termelődni. A bőröd nemhiszem hogy beszívta volna, de lehet hogy valami jobban hozzáértő kijavít, úgyhogy ha nagy hülyeséget írtam akkor bocsi :P

2011. ápr. 24. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem sokkal előtte is elment, akkor érthető. De azzal ugye tisztában vagytok, h nem ez a legbiztosabb fogamzásgátlási módszer?
2011. ápr. 24. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy beléd is ment, kivétel közben, vagy 3. menet után fogy a lőszer, ha érted! De az is lehet hogy alapból kevesebb van, az kicsit gáz, ha gyereket akar valakivel összehozni!
2011. ápr. 24. 16:03
 5/8 A kérdező kommentje:
ez a második menet volt, és szedek bogyót, szóval a fogamzásgátlás nem téma :)
2011. ápr. 24. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Annyi idő alatt megszáradhat.

Amúgy ez normális dolog, egy nap 5-6-dik menetnél már nekem is csak alig csöpög.

2011. ápr. 24. 16:04
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tényleg logikus... az is, h megszáradok, meg az is, hogy már az első menetnél előtte a nagy részét :D sokat segítettetek, már az is megfordult a fejemben, h mivan, ha csak megunta és úgy csinált mintha elmenne... bár ilyenről nem hallottam még, h a pasi játssza meg az orgazmust :D
2011. ápr. 24. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
a férfi soha nem játsza meg az orgazmust!de ha megetted jóhogy nincs itt!
2011. ápr. 24. 16:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!