Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez így? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy a párom nagyon belemeről a tévézésbe vagy éppen amit csinál rám se hederít de amint megemlítem hogy kielégítem szájjal azonnal mindent eldob a kezéből. De ha mondjuk azt mondom, hogy szexelhetnénk azért már nem dobja hanyatt magát.:D2011. ápr. 24. 15:23
1/5 napietus válasza:
olyan pasi sztem nincs, aki arra a kérdésre hogy "lesz*pjalak?" azt válaszolná, hogy "nem kell, köszi"...
2/5 A kérdező kommentje:
Van benne valami:P
2011. ápr. 24. 15:29
3/5 anonim válasza:
Az első válaszoló nagyon jól mondta.
Nekem se figyel barátom állandóan a gép előtt ül, igaz én nem kérdeztem, hogy leszopjalak hanem odamentem és csináltam. Akkor ő se ellenkezett. 24/L
4/5 napietus válasza:
hozzáteszem, hogy ha ez az egy módja van annak, hogy elérd, hogy figyeljen Rád, ott viszont nagy a baj...
5/5 anonim válasza:
Majd megtanuljátok az adok kapok játék szabályait!Én,ha már 3 szor rászóltam egy hét alatt,hogy legyen valami és semmi, közlöm vele,hogy majd akkor egyeztessen a titkárnőmmel.Aztán ha esetleg ő akar valamit, akkor várja ki,ahogy nekem kellett. A végén pedig orbitálisat sexelünk...mert addigra rendesen ki lett koplaltatva. 22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!